5 Nye Sommerfavoritter Jeg ville købe igen

Indlæg i samarbejde med Dove.

Det er tit sådan med skønhedsprodukter, at noget nyt og spænende lurer rundt om hjørnet. En anbefaling man har fået, en reklame man har set eller et produkt man har testet, men måske venter med at købe, til man skal ud i lufthavnens tax free. Jeg tester hele tiden nye produkter i mit arbejde, men jeg bliver altså ekstra glad for produkter en gang i mellem, som gør, at jeg gerne køber dem igen.

1: Idéal Soleil Solar Protective Water SPF 30
Solcreme på spray er ikke just en nyhed i sig selv, men denne konsistens er for mig, helt ny. Det virker som vand. Som det der er i en ansigtsmist, men det er altså solcreme med en faktor på 30. Indholdet er hverken klistret eller laver hvide mærker på huden, men tørrer ganske stille og roligt ind i huden, med mindre du hjælper til med en hånd og smører produktet ud, så går det hurtigere. Perfekt til rygpartiet, når man er solo. Og ellers med en delikat duft. Et hit hos mig.

2. 0% Aluminium Deodorant fra Dove.
Jeg hører helt klart til dem, der ikke gider bruge en formue på noget jeg smører under armene. Men derfor vil jeg gerne alligevel bruge en deodorant, der er uden aluminium. De fleste anti perspiranter er lavet på aluminiumssalte, der er ingrediensen i en deodorant, der absorberer sved. Med Dove 0% får du ikke bare en deodorant der er budgetvenlig og uden aluminium, men også en deodorant der plejer den sarte hud under armene, der tit får høvl med en skraber. En deodorant jeg helt klart kommer til at købe igen.

3. Infinite Impact Eye Colour, Baci di Dama fra H&M
Igen et lille scoop jeg kom over i H&M, da jeg egentlig var på udkig efter noget helt andet. Denne øjenskygge er min go-to øjenskygge denne sommer, perfekt til hverdag, når man ikke vil have noget på øjnene, men alligevel vil have noget der gør at en ser frisk og lidt lækker ud.

4. Body Hero Bodylotion fra Glossier
Dette var en overraskelse for mig. Jeg havde ikke skænket Glossiers kropsprodukter særlig meget kærlighed, da jeg prøvede bodylotionen en tilfældig morgen, hvor min gamle var tom. Denne bodylotion er jo for lækker! Den har konsistensen til Creme de Corps fra Kiehls (kendt for deres blødeste, lækreste, lette bodylotion) og som den største overrakselse, havde den også lidt shimmer. Ikke sådan shimmer, der ligner små glimmerkort, men shimmer, der næsten ikke syntes, men ses på huden som mikroskopiske lysreflekterende pigmenter, der gør at din hud ser fantastisk ud. Tak for den! Det bliver min nye favorit, især når bar hud skal vises.

5. Dior Addict Lip Glow, 102 Matte Raspberry
Lip glow har været min yndlings læbepomade i maaaange år. I år udkom bare produktet i et væld af farver og jeg elsker dem alle. Lipglow er en læbepomade der giver dine læber et hint af farve. Originalen – den jeg har elsket i mange år, tilpasser sig læbernes ph værdi og fremhæver dine læbers farve. De nye nuancer, har et hint af hver sin farve, og min nye favorit 102 Matte Raspberry, er som navnet lyder mat, men langt fra udtørrende og giver læberne det fineste rosa skær.

8 Responses to “5 Nye Sommerfavoritter Jeg ville købe igen”

 1. Tanja

  Hej Sara. Tak for tip:) og tak for trænings inspiration på Instagram. Min motion er 1 times gå tur fra mandag til fredag hver dag. Og nu har jeg plukket nogle af de øvelser du viste ud og vil lave dem også fra mandag til fredag efter gå tur:) håber jeg kan overholde det:) for ja numsen strammer absolut ikke sig selv op efter jeg sidste år fyldte 40 må jeg bare konstatere:) har du et tip til en fin sommer bb creme eller meget let foundation. Hvad vælger du selv her i sommer månederne når man ikke vil have for meget på men også gerne vil tilføre lidt glød og dække lidt rødme her og der ? Kh. Tanja

  Reply
  • Sara

   Hej igen Tanja, Jeg bruger ingenting i sommermånederne, men dækker lidt under øjnene og næsen med en concealer. En let bb cream med SPF ville være et fint alternativ evt, fx Estée Lauders Daywear er fantastisk smuk! God sommer!

   Reply
 2. Tanja

  Og forøvrigt. 🙂 på Instagram hvor der er en konkurrence fra perricone har du den fineste læbestift på:) hvilken farve er det mon. Du har vist en bær farvet tidligere på applikator fra Dior og også den i dit nyeste indlæg på bloggen. Den der lip glow matte. Du ser vildt pæn ud på billederne så den farve må jeg da også ha fat i:)

  Reply
  • Sara

   Hej Tanja, Det er nemlig Lipglow fra DIOR i den matte pink. KH Sara

   Reply
 3. Christine

  Hej Sara.
  Glossier, skulle jo nu kunne fåes i dk, men ved du hvor? De sender ikke til dk fra deres egen hjemmeside.
  Den creme lyder jo for lækker;-)
  Og så ellers tak for en skøn blog☀️
  Christine

  Reply
  • Sara

   Hej! Glossier har ikke åbnet op for shipping til DK endnu, men gør det ila sommeren. KH

   Reply
 4. Marie-Louise Jønsson

  Hej Sara hvad hedder farven på den øjenskygge du har fra H&M

  Reply

Leave a Reply