A Little To Much Wine? Hangover Beauty Tips

Det er ikke tit jeg har tømmermænd, længere… Når man har et lille barn, der står op kl.6-7 om morgenen, er det en rimelig dårlig kombination, som man gerne undgår. I går havde vi vores søde nabo Louise over, og en flaske vin blev pludselig til Aperol Spritz kl 23.30. Jeg kom først i seng kl.01.30 vel vidende om at jeg snart skulle op igen.. Phu ha.. Hovedet føles ikke helt rigtigt skruet på i dag, men har er hvad jeg gør, når jeg føler mig ramt.

Hangover Beauty Tip:

sparkeling-water-youblush

Sparkeling Water!
Vand med brus smager bare bedre dagen derpå, end almindelig vand og brusen virker overraskende opfriskende. En lille skive citron i, skader hellere ikke. Jeg sørger altid for at have en flaske stående i køleskabet. Gerne en stor 2 liters flaske, så man har rigeligt.

karmameju-konjac-svamp-youblush

Rens!
Din hud udskiller affaldsstoffer om natten, og garanteret lidt flere og lidt mere beskidte, når du har drukket aftenen inden (forestiller jeg mig). Jeg renser huden grundigt i bruseren, gerne med min Green Tea Konjac svamp fra Karmameju der renser huden blidt og effektivt, samt er fyldt med antixodanter.

rudolphc-care-acai-facial-scrub-mask-youblush

Scrub!
Konjac svampen renser huden og eksfolierer huden, men vil jeg have en ekstra effekt, bruger jeg Rudolph Care Acai Facial Scrub Mask, som er en ansigtsskrub og fugtmaske i et. Ganske fantastisk, tilfører huden en masse gode fugtstoffer og nærende olie og giver en fantastisk glød.

estee-lauder-stress-relief-mask-eyemask-youblush

Øjenmaske!
Jeg ELSKER engangs ansigts- og øjenmasker lavet af gaze eller gele, som lægges hen over ansigtet. Dem der er lavet af gele, skal man helst ligge ned med, da de let kan glide af ansigtet, men dem der er lavet af gaze, kan man sagtens stå/gå rundt med. En af mine all time favoritter er, Estée Lauders Stress Reflief Eye Mask. Fantastisk kølende for hævede øjenomgivelser.

gaelle-organics-moisturizer-youblush

Fugt og massage!
Både krop og hud skal fugtes, da man er godt dehydreret efter en aften med alkohol. Jeg prøver at have en makeupfri dag, med mindre jeg skal noget og her smører jeg gerne ansigtet ind flere gange om dagen. Brug god tid og masser ind cremen i små, lette cirkulerende bevægelser. På den måde, sætter du gang i blodcirkulationen, får gløden tilbage og huden til at arbejde. Lige nu sværger jeg til Gaelles Superieure Ant-Aging Moisturizer, den er økologisk med giver så meget fugtighed, som jeg aldrig har prøvet i nogen anden creme! Virkelig en sundheds fugtbombe!

beauty-elixir-youblush

Mere Fugt!
Er opfriske sprøjt med en fugtspray i løbet af dagen, er noget jeg gerne gør ekstra meget ud af, når jeg har tømmermænd. Nogen gange med en kildevandsspray som fx Thermal Water fra La Roche-Posay, men oftest med min all-time-favorit Beauty Elixir fra Caudalie. Den er bare magisk og ultra opfriskende med sin grapefrugt og peppermynte duft. Den minimerer også porer og strammer huden op. Kraftig afhængighedsdannende (findes også i travel-size!) og er uden parabener. Et must buy!

 

One Response to “A Little To Much Wine? Hangover Beauty Tips”

  1. Fanny

    Perfekt indlæg til min søster og jeg, som ligger vandret med hårde tømmermænd fra i går. Tak tak tak!

    Reply

Leave a Reply