A Peek Inside My Beauty Cabinet

beautycabinet youblush beautycabinet youblush2

Her et mit baderumsskab – det jeg er i gang med at bruge og teste i hverdagen – af hår og makeupprodukter. Jeg bruger dem selvfølgelig ikke alle sammen, samtidig, men som I ved, tester jeg en hel masse. Noget får lov til at blive, andet bliver givet videre.

Spørg endelig løs, hvis I får øje på noget der ser interessant ud og I gerne vil vide mere om.

Min makeup, er en helt anden historie. På et tidspunkt, skal jeg nok lave en post, hvor jeg viser det hele 🙂

This is my beauty cabinet – the products I mainly use and test at the moment. The makeup is a whole different story.

16 Responses to “A Peek Inside My Beauty Cabinet”

 1. Nanna

  Jeg er da slet ikke misundelig på din samling! 😀

  Reply
 2. Mine

  Jeg elsker de her personlige kom ind i min verden indlæg 🙂

  Reply
  • Sara

   Dejligt at høre! Skal prøve at lave flere af dem 🙂 KH Sara

   Reply
 3. Mine

  Jeg tænkte på om du måske kan anbefale en god dagcreme med masser af fugt og gerne opstrammende til en kvinde i 50’erne. Skal nemlig købe en god creme til min mor men har ingen ide om mærke. selv sværger jeg til cliniques superdefence men det er ikke just det hun har brug for 🙂

  Reply
 4. Clara

  Hej Sara,

  Jeg er i midten af tyverne og har meget tør hud. Jeg har svært ved at finde en cream der fugter nok. Jeg har prøvet Karmameju, da jeg godt kan lide ideen om naturlige creamer, men synes ikke den gjorde noget godt. Måske er Jurlique bedre? Det er bare virkelig dyrt når man er på SU.

  Mange hilsner

  Reply
  • Sara

   Hej Clara, Jeg ville gå for Skin Food fra Weleda. Den er meget fed, men supergod og billig. Ellers måske Nutrilogie fra Vichy, som er til meget tør hud? KH Sara

   Reply
 5. HeLene

  Hvilket ren produkt er det du tester (overste hylde)?
  Denne slags indlæg ka’ jeg li’! Tak!

  Reply
 6. Sara

  Det er Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask – en lermaske der renser huden. 🙂 meget god 🙂

  Reply
 7. Astrid

  Lækre hylder, Sara! 😀 Må vi høre hvad du tænker om den nye orange clinique øjencreme? Og om det røde Shu Uemura hårpodukt?-Det er vist deres nye tørshampoo?
  Jeg glæder mig helt vildt til at se din makeup-samling 😉

  Reply
 8. anette

  Hej Sara.
  Jeg kan se at du har nogle facial mists, vil du muligvis lave et indlæg omkring dem?

  Reply
 9. Sabrina

  Hej Sara

  Fantastisk samling. 🙂

  Jeg leder efter en god økologisk hårkur. Jeg har kigget lidt på Karmameju da jeg lige har opdaget deres skønne produkter men synes ikke umiddelbart at jeg kan finde en hårkur der. Har du nogle forslag?

  Mvh.
  Sabrina

  Reply
  • Sara

   Hej Sabrina, Karmameju har ikke hårkure. Hvis du er ude efter noget naturligt, organisk lancerer Rudolph Care fantastiske hårprodukter her lige om lidt. Virkelig gode produkter, har testet de to shampoos og en conditioner. Dog ingen hårkur her hellere. HVad med John Masters Organics? De burde have en øko hårkur. KH Sara

   Reply
 10. CC

  Hej Sara! Du må næsten være den rigtige at spørge:
  Jeg er 25, og har i mange (!) år kæmpet med uren hud – ikke voldsom akne, men konstant 2-3 cysteagtige urenheder. Det har jeg så småt fået nogenlunde styr på med en cocktail af mild rens, a-vitamin, salicylsyre, fugt, serum og creme (til tør hud) Nu står jeg der i processen, hvor min hud ofte føles stram og ubehagelig, samtidigt med at der lægger sig en slags fedtet film henover. Min erfaring er, at jeg får nye urenheder, når min hud er tør, men samtidigt bliver den jo så satans fedtet efter et par timer, hvis jeg bruger fed creme om dagen (det er ellers helt perfekt til natten).
  Sikke en smøre.. Kan du anbefale en dagcreme til sådan en skizofren hud som min? Resten af min rutine, har fungeret helt fint indtil nu.
  Lige nu tester jeg en uden olie fra dermalogica, men jeg er altså ikke ved at falde bagover af begejstring – synes nærmest den får mig til at fedte mere. De seneste to uger, er jeg oven i købet begyndt at bryde ud i urenheder igen. Jeg er så træt altså!

  Reply
 11. Carina

  Kan se at du har Mario Badescu Drying Lotion stående. Den skulle være fantastisk til formålet – holder den, hvad den lover mht. urenheder? Eller har du bedre forslag 😉

  Reply

Leave a Reply