Åh Vogue Paris

12 6 Skærmbillede 2014-05-03 kl. 10.40.09 10 9 3 2 13 4 7 8 11 111

Ai ai ai! Hvert år glæder jeg mig til at se hvad Vogue Paris laver af modeserier for foråret. Altid mikset med masser af skønhedstips, laver de de smukkeste serier med masser af hud, sporty feeling, masser af farver og god energi. Denne serie giver mig hungren efter sommer, hungren efter sol og strand og MEGA MEGET lyst til at lave makeup. Jeg elsker at være på barsel, men uhhh, jeg glæder mig til at svinge makeuppenslerne igen 🙂

Karlie Kloss og Andreea Diaconu fotograferet af Gilles Bensimon for Vogue Paris.

OG til alle mødrene der læser med. Hvilken solcreme er bedst til sart babyhud?

ENGLISH:
Every year I’m so excited to see what Vogue Paris creates for their summer issues. This year the definitely don’t dissapoint, with this stunning story with Karlie Kloss and Andreea Diaconu. Such bright and clear colours makes me long for summer and miss my job as a makeup artist…just a little bit 🙂 

Leave a Reply