Aesop Shop in Denmark

IMG_4576

I lørdags åbnede det Australske hudplejemærket Aesop sin første flagship butik i Danmark, på Værnedamsvej på Vesterbro. Tidligere har man kunne få mærket i Holly Golightly i København og Støy Munkholm i Århus, men i flagship butikken vil du finde det fulde sortiment af produkter.

resurrection_aromatique_hand_wash_500ml-nl

Du kender måske Resurrection Aromatique Hand Wash? Aesop bestseller og en helt ubeskrivelig lækker håndsæbe. Men Aesop er så meget mere end det.
Aesop startet oprindelig som et hårmærke for 29 år siden, hvor grundlægger Dennis Haphitis lavede 3 shampooer der først og fremmest skulle pleje og nære hovedbunden. Det var midt i 80’erne og folk mishandlet sit hår med permanent og toupering i stor stil, så Dennis ville lave noget rent, lækker, uden kemi. Hans lille salon blev så populær, at han fik sin assistent til at tilbyde håndmassage til de ventende kunder, og det er her ideen opstod med at kommer i nærkontakt med kunderne – noget Aesop dyrker i stor stil også i dag. I alle butikker tilbydes nemlig en personlig konsultation hvor du får testet produkter der passer til din hud, på hænderne. Det er derfor du altid finder en håndvask i hver Aesop butik – ikke fordi du kun skal prøve håndsæbe… 😉

IMG_4593

Aesop er meget stolte af sin håndsæbe, men de er så meget mere end det. Foruden hårprodukterne det hele startet med, som blev relanceret for 4 år siden, har mærket også produkter til hunde (!?) og en helt fantastisk hudplejeserie, som jeg fik prøve en masse af i dag.

IMG_4598

Et af produkterne jeg blev særlig imponeret over, var B Triple C Facial Balancing Gel, som er en let fugtgivende gele til normal til kombineret hud. Geleen ligner honning, men klumper let sammen og bliver til gele når du masserer den rundt i håndfladen og kommer den på huden. Fornemmelsen er først let klistret, men den absorberes og giver huden er lille løft. Har du som mig, en tørrere hud, kan denne sagtens bruges til fx natten, hvor du vågner op med frisk og lækker hud.

Parslely_Seed_Facial_Cleansing_Oil_200ml
Et andet produkt jeg fik med hjem, var Parsley Seed Facial Cleansing Oil, som er en lækker renseolie der bliver til en let mælk, når du masserer den i hænderne. Den er slet ikke fedtet, men renser huden lækkert og fjerner selv mascara. Serien Parsley Seed er fyld med antioxidanter og er særlig udviklet til os, det bor i by, hvor forurening og skidt dagligt udfordrer huden.

IMG_4607

Jeg er vild med det smukke interiør, som er individuelt i alle Aesop butikker verden rundt. Nu vil jeg også have pussede vægge og guldtæppe!

De fine med Aesop, foruden deres personlige konsultationer, er deres små vareprøver du altid kan få med hjem, hvis du er i tvivl om et produkt, eller vil teste noget nyt. Personalet er også flinke til at give lidt ekstra prøver med i posen, som der er fare for, du bliver afhængig af.

Absolut et besøg værd og så ligger den lige ved siden af en af mine yndlings kaffebarer og cafe, Granola.

Leave a Reply