All You Need For Your PartyMakeup

Er du i tvivl om hvad du mangler for at få den pæneste nytårsmakeup? Du kan stadig nå at shoppe de sidste par ting i aften eller i morgen formiddag, der gør at makeuppen holder hele natten.

øjenprimer

Eye Fidelity Primer, H&M, 60 kr.

En øjenprimer inden aftenens øjenskygge er et perfekt grundlag og et must for din øjenmakeup. Primeren giver din øjenskygge en dybere farve og længere holdbarhed (så du kan danse hele natten uden at bekymre dig om din øjenskygge). Læg den på dine øjenlåg med en pensel eller dine fingre.

Skærmbillede 2015-12-30 kl. 14.28.06

Blotting Paper, Sephora, 50 kr.
Jeg er vild med de praktiske små papir ark, der frisker din hud og makeup op og fjerner skinnende glans ved at absorbere overskydende talg og fedt. De er perfekte at have med i tasken, så du hurtigt kan friske op, når det behøves.

Skærmbillede 2015-12-30 kl. 14.27.38

Matte Perfecting Primer, Estee Lauder, 290 kr.

Denne primer er perfekt som underlag til en helt ensartet makeup. Den giver din hud et kamera-klar, airbrushed look, der holder hele natten. Brug den inden din foundation for en perfekt, mat base.


Waterproof Extreme Mascara, Black, Tom Ford, 320 kr.

Skærmbillede 2015-12-30 kl. 14.27.52


Ingen fest uden masser af vandfast, sort mascara. Denne mascara med intens og fyldig farve, giver vipperne masser af længde og volumen. Den er mit ‘go to product’ for glamourøse og dramatiske vipper.  Den holder hele dagen uden at klumpe eller drysse, og den giver dine vipper masser af volumen, modsat mange andre vandfaste mascaraer.  Så er du party proof!


Lelo, Glide creme, 100 kr.

Skærmbillede 2015-12-30 kl. 14.27.27

Sidst, men ikke mindst – et af mine bedste tips til at få glimmer og glitter til at holde på øjnene, er at bruge en vandbaseret glidecreme som primer. Brug en vatpind til at påføre glidecremen på øjenlåget. Dyp derefter en ny vatpind i din glimmer og rul den forsigtigt hen over øjenlåget. Det lyder mærkeligt, men go for it! Jeg lover det bliver smukt og denne creme, er så diskret, ingen vil undre sig hvorfor du har denne i din makeuppung.

Leave a Reply