Backstage By Malene Birger

Skærmbillede 2016-02-07 kl. 21.00.21

Skærmbillede 2016-02-07 kl. 21.14.55 Skærmbillede 2016-02-07 kl. 21.06.44SPONSORERET

Første show i torsdags var By Malene Birger og her var looket en (lidt udfordrende) liner, der lå vandret over og under øjet. Dvs den startet over øjet fra midten og ud, og derefter fra midten og ind mod øjenkrogen, under øjet. Her skulle man holde tungen lige i munden, i sær med stres på. Stregen har faktisk flydt lidt ud, på billedet her af Caroline Brasch, men den blev rettet på lige bagefter med de geniale ekstra tynde vatpinde fra Muji. De kan købes her, og er perfekte til detaljeret makeup, der skal sidde lige i skabet.

Den smukke læbestift hedder i øvrigt Perfect Red fra L’Oréal Paris, hvis du skulle være interesseret.

OG SÅ

De to vindere af HELE XELLENCE hudeplejeserien er fundet, og er;

Signe Drost Nissen og Jenny Clausen.
I har fået en mail fra mig!

6 Responses to “Backstage By Malene Birger”

 1. Tanja Olesen

  Hej Sara. Jeg synes læbestiften er så flot men er den ikke svær at bruge til hver dag? Knus fra Tanja

  Reply
  • Sara

   Jo det er ikke så mange der bruger rød læbestift til hverdag – da det kræver lidt vedligeholdelse ila dagen. En godt alternativ, kan være at duppe farven på med fingrene, så farven bliver mere en “stain” og mere transparent. KH Sara

   Reply
 2. HeLene

  Ja, de vatpind er så fede, det står på mit makeup bord også, samt de sorte fra samme mærke, de er så tætte i det, godt rullet så de fnugger aldrig som de billigere gør. Skøn makeup du lavet og dejligt at få kikke med. Kan fornemme stressen når jeg ser med og læser. Men en slags dejlig stress, ik?

  Reply
  • Sara

   Ha ha ha.. jo en dejlig slags stress, men efter to dage i Oslo også, med 10 shows er jeg ret smadret må jeg indrømme. Men det er sjovt at lave shows og få arbejde med mange mennesker, både andre makeup artister, hårstylister og modeller. Ellers er man jo ret alene på job som regel.
   KH Sara

   Reply
 3. Helle Rick

  Altid sjovt at se hvordan makeuppen bliver lagt til de forskellige shows. Egentlig ser det ok ud. Nok ikke noget jeg vil gøre 😉 Jeg bruger virkelig mange vatpinde til at rette stregerne fra en rystende hånd 🙂

  Reply
  • Sara

   ha ha ha.. jo det forstår jeg godt. Til shows er makeuppen også lidt mere speciel og ikke altid ment som direkte kopi. Meeen, man kan altid lade sig inspirere og tage elementer med derfra som man kan bruge til hverdag el fest.

   Reply

Leave a Reply