Beauty Heaven Sephora

 

Her kommer lidt snapshots fra Sephora. Kan jo slet ikke gå forbi uden at gå der ind, totalt slikbutik! Skulle egentlig ikke købe noget, men hey! hvordan er det muligt? Jeg lod mig til og med rive med og blev overtalt til at få lagt makeup, da en af de ansatte skreg i mikrofonen at det var SKINCARE DAY!!!

Det startet selvfølgelig med skincare og før jeg anede noget som helst fik jeg masseret ind Acyl-Glutathione Eye Lid Serum fra det superhypede og eksklusive hudplejemærke Perricone MD med en lille maskine. Og hold da op! Det var som at få et miks af lim og gele på øjnene og viskede de fine smilerynker væk UMIDDELBART! En bittelille smule stiv følelse, men slet ikke ubehageligt og man kunne se ret stor forskel på øjnene, hvor det ene havde serummet på og det andet ikke! Til og med min kæreste kunne se det! 🙂 Dyre dråber, 115 dollars.

Da min begejstring for dette særlige serum ikke var til at tage fejl af, lod min mexikanske makeup artist sig rive med og fyrede den af for at gøre min hud “Even more gorgeous”!

                                                            

Cha Cha Benetint og High Beam (highlighter) fra Benefit Cosmetics kendte jeg godt fra før og kan VARMT anbefales.

Beklager den dårlige billedkvalitet, men sådan blev de to produkter påført.

Benetint kan med fordel også bruges på læberne, og blev i dagens anledning toppet af med en klar lipglos.

GLÆDER mig til Sephora kommer til DK, siger jeg nu bare! 🙂

Leave a Reply