Beautysleep med mening

Man kan sige beautysleep om så meget, men en god nats søvn er vitterlig ikke noget at spøge med, både når det kommer til overskud dagen efter, men også hvordan din hud og ansigt ser ud, efter en rigtig god nats søvn.

Og ja, det mangler rimelig meget i mit liv lige nu.. Søvn… og så tænker man lige tilbage på den seneste måneds barsel, hvor man bare har gået og vente på at baby kommer ud, og helt glemt at virkelig NYDE, at man stadig kan sove igennem og sove sådan rimelig meget (selv om jeg trods alt har en 3 åring, der skal op i børnehave)

Nå, men man sover ikke meget, når man har en baby – det kan jeg skrive under på. Eftersom dagene er gået, siden lillebror blev født 4.marts, har jeg langsomt mistet mere og mere farve i ansigtet og de mørke rande kommer snigende. Det hænger selvsagt også sammen med, at jeg ikke bruger makeup, når man går her hjemme i ammetågen. Men jeg må indrømme, jeg begynder at glæde mig lidt til at pynte lidt på både øjne og kinder og komme ud af joggingtøjet.

Men søvnunderskud, er altså noget der tærer på både krop og sjæl. Skønhedssøvn er SaveMyFace fremste opgave – at give dig en bedre nattesøvn. Bedre nakkestøtte med den dobbelte halvmåne form, bedre vejrtrækning med sin korrekte hovedstøtte og forebyggelse af rynker og aldring, da ansigtets muskler og væv ikke trykkes ned i en hovedpude, men ligger fri; du undgår sovemærker, du får ilt til ansigtet og dine cremer/serumer ikke ender på din hovedpude, men faktisk trænger ind i dit ansigt, og bliver der.

Jeg har fået både den store og den lille pude. Den lille er perfekt til at have med på rejser, men også til at bruge sammen med den almindelige hovedpude. Den store skal bruges alene. Fås med både silke- og bomulds betræk lige her.

5 Responses to “Beautysleep med mening”

 1. Pernille

  Tillykke med den lille ny! Ja, det med nattesøvnen må være hårdt at undvære OG ses på huden, som du skriver. Der er en ting jeg studser over. Du skriver at de puder du anbefaler, bl.a.ikke tager de gode cremer fra ansigtet. Hvad så med den ansigtsmaske (med lavendel?) du bruger. Tænker den må suge en masse creme. Så stor den er??? Held og lykke med nattesøvnen 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Pernille, tusinde tak! 🙂 Og godt spørgsmål 🙂 der er mere tryk og vægt på en hovedpude, end en let silkesovemaske, som ligger hen over huden. Giver det mening. Dog ville jeg nok lade min evt fede olie absorbere lidt inden jeg tog sovemasken på.. Men jeg har aldrig haft problemer med at masken har fået fedtet pletter el. VH Sara

   Reply
 2. Tina

  Hej Sara
  Jeg bliver selv mor for anden gang lige om lidt- ja senest mandag da jeg skal have planlagt kejsersnit. Kan du mon lokkes til at lave en indlæg med nogle amme-venlige OG samtidig effektive cremer osv. til os nybagte mødre? Som du selv nævner er manglende farve i kinderne og rander under øjnene en del af dagligdagen den næste tid. Det ville være fedt med lidt tricks og evt hurtig snyde-makeup fifs 🙂 Vh Tina

  Reply
  • Sara

   Hej Tina,
   Det vil jeg prøve! Og kæmpe tillykke med nummer to! Det bliver dejligt 🙂

   Reply
 3. Heidi

  Hei
  Jeg ble også mor for litt siden og mister mer og mer farge i ansikt ? hva tenker du om selvbruning? Tør ikke gjøre det fordi jeg er så redd at babyen skal få det på seg. Men skulle gjerne hatt litt mer gylden farge.

  Reply

Leave a Reply