Beautytalk: Emily Salomon

beauty-talk-youblush-emily-salomon

Denne smukke dame behøves vel nærmest ingen introduktion. Emily Salomon er indehaver af en af Danmarks største blogs, elsker skønhedsprodukter, laver den lækreste mad (kan jeg se på billederne på bloggen), har god stil og er verdens sødeste. Jeg fik en snak med Emily om hendes yndlingsprodukter og vi kom vidt omkring i en ny feature jeg har valgt at kalde BEAUTYTALK

Hvad er det første skønhedsrelateret rutine du gør om morgenen?
Jeg løber næsten hver morgen og i badet derefter renser jeg mit ansigt med Mario Badescus Orange Cleansing Soap, kroppen får en tur med Rudolph Cares Acai Body Wash og lige for tiden bruger jeg L’Oréals Hair Expertise-serie til håret.

beauty-talk-youblush-emily-salomon

Favorit fugtighedscreme?
Rudolph Cares Acai Anti-Stress facial cream. Den er rig og plejende og trænger alligevel fint ind.

rudolph-care-anti-stress-youblush-emily-salomon

Har du et særlig vinter redningsprodukt til huden?
Jeg har brugt Oskias Restoration Oil under min creme hele denne vinter og synes det har gjort underværker. Ellers er jeg glad for at prikke hul på en E-vitamin kapsel og smøre indholdet ud på huden.
beauty-talk-youblush-emily-salomon

Favorit mascara?
L’Oréal Volume Million Lashes Mascara. Folk spørger om jeg har fået lavet vippe-extensions, når jeg har den på.

beauty-talk-youblush-emily-salomon

Læbestift eller lipglos?
Jeg går sjældent med noget på læberne til hverdag, men jeg er ret vild med læbepomader med lidt farve. Maybellines Baby Lips i Cherry og Korres
beauty-talk-youblush-emily-salomon

Eyeliner eller øjenskygge?
Maybelline Master Graphic eyeliner. Den ser lidt klodset ud og ligner noget Amy Winehouse kunne have brugt. Men den har vist sig at være den mest præcise og nemmeste eyeliner-tusch, jeg har prøvet. Selve filtspidsen er hård og ‘skarp’, så man kan tegne en perfekt streg.
beauty-talk-youblush-emily-salomon

Favorit party makeup tricks?
Rød læbestift. Jeg bruger som regel Top Shop’s Rio Rio eller MAC’s Russian Red.
beauty-talk-youblush-emily-salomon

Favorit neglelak?
Essies Fifth Avenue er den helt perfekte, klare røde farve. Og med en god under- og overlak holder den (på mig) i omkring 5 dage.
beauty-talk-youblush-emily-salomon

Hvad renser du din hud med?
Jeg bruger Beauté Pacifiques renseskum med min Clarisonic om aftenen og om morgenen enten en eau micélaire (Bioderma eller L’Oréal) eller Mario Badescus Orange Cleansing Soap.
beauty-talk-youblush-emily-salomon

Yndlings hårprodukt?
Ren kokosolie. Ca. en gang om ugen varmer jeg lidt op i håndfladen (svarende til en hasselnød og jeg har tykt/langt hår) og fordeler i spidserne for derefter at sove med det i. Vaskes ud om morgenen.
beauty-talk-youblush-emily-salomon

Hvilken frisør sværger du til?
Jeg er lidt troløs på det punkt. Jeg havde fundet den perfekte frisør, men hun flyttede desværre til Sverige. Mie Harritz hos Cim Mahony er den der klipper mit hår flottest.

beauty-talk-youblush-emily-salomon

Har du en særlig beauty treat?
Jeg har en kraftig manke på hovedet og det har desværre sin pris 😉 Derfor går jeg til hårfjerning hos Beauty Avenue på Frederiksberg ca. en gang om måneden. Her fjerner de hår med skånsom sugaring og ikke nok med at man er hårfri længe, så er min hårvækst også mindsket kraftigt i løbet af de år, jeg har gået der.
beauty-talk-youblush-emily-salomon

Hvilket hårprodukt vil du nødig undvære?
Tørshampoo. Mit hår er helt gak, når det er blevet vasket og tørshampoo hjælper mig med at trække tiden mellem hårvaskene. Favoritterne er Gun-Britts Star Dust og den fra Klorane.
beauty-talk-youblush-emily-salomon

Hvad er det bedste beauty/makeup/hårtip du nogenside har fået?
At man skal smøre body oil eller body lotion på mens huden stadig er fugtig eller endda gerne våd lige efter (eller nærmest i) badet. Det gør hele forskellen og har forvandlet mine ben fra at være krakelerende tørre til at være bløde og pæne.

 

TUSINDE TAK til Emily og alle hendes fine tips. Håber I blev inspireret.

2 Responses to “Beautytalk: Emily Salomon”

 1. Monica Blander

  Nu er jeg da i hvert fald blevet inspireret til, hvilke produkter jeg skal prøve næste gang – specielt mascaraen og eyelinertuschen er skrevet på listen 🙂

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

  Reply
 2. Lene

  Meget overskueligt og inspirerende! Så mange gode ideer! Tak til Emily

  Reply

Leave a Reply