Behandling: Rudolph Care Mama Care

Skærmbillede 2013-11-19 kl. 08.37.48

Skærmbillede 2013-11-19 kl. 08.38.20Skærmbillede 2013-11-19 kl. 08.37.36

I går besøgte jeg kosemotolog Line Friis i hendes fine hjemmesalon på Østerbro. Line har tidligere arbejdet hos Amazing Space og har udviklet to skønhedsbehandlinger for Rudolph Care, behandlinger hvor hun bruger flere af hendes færdigheder, som kranio-sakral terapi, ansigtszoneterapi, akupressur og fantastiske massageteknikker.

Det er 90 minutters nydelse med blide bevægelser og massage, der starter i nakken for at få dig til at sænke skuldrene og derefter arbejdes der med fødder og ben, hvor væske dræneres og blodcirkulationen kommer godt i gang. Lænden og nakken ved jeg af erfaring, er hårdt udsat under en graviditet, så her bliver der godt løsnet op og masseret – alt mens du ligger på en briks PÅ MAVEN, på en specialpude med hul til maven. Lidt underligt, efter så mange måneder hvor dette har været umuligt, men også meget dejligt, når man først vender sig til det.

Halvvejs i behandlingen vendes du om på ryggen og får massage på arme og skuldre, og blide, blide bevægelser på maven. Hele kroppen bliver smurt ind i den lækre Acai Body Balm, der gør huden uimodståelig blød og lækker.

Ansigtet bliver også masseret med blide og opstrammende teknikker, med mit yndlingsprodukt fra Rudolph Care, Acai Facial Scrub Mask (sammen med Acai Facial Oil) – i noget der føles som 20-30 minutter. Jeg tror ikke min hud har haft en flottere glød nogensinde! Jeg elsker virkelig denne maske som jeg bruger et par gange om ugen, mens jeg er i bad.

Efter min behandling stod der lidt gojibær og kakao nibs, sammen med en vitaminbombe smoothie klar, mens jeg fik en god snak med Line om hvordan hun slapper af i hverdagen og hendes yndlingsprodukter, som du kan læse mere om i et senere indlæg. Line fortalte mig også at min krop er stærk og at min lille bebs i maven virker sund, stærk og aktiv. Lige hvad man ønsker at høre og dejligt at vide, det har betalt sig at træne igennem hele graviditeten.

Du kan læse mere om behandlingen her, se hvilke teknikker der bliver brugt – og husk – du kan få behandlingen også selv om du ikke er gravid <3

Leave a Reply