The Best Explaination of A Texture Spray

hair-styling-product-texturizing-hair-spray-1_1024x1024

Så er jeg kommet hjem fra London, hvor jeg var på masterclass med hårstylisterne Jen Atkin og Chris Appleton. Der kommer mange flere tips fra dem efterhånden, men først vil jeg lige dele et af de produkter som jeg købte med fra Jen Atkins hårlinje, Ouai (uddales WAY). Produkterne fåes endnu ikke i DK, men de kan købes på nettet fra UK.

Produktet jeg taler om, er Texturizing Hair Spray. Jeg nappede den sidste flaske i Selfridges – den er også udsolgt online lige nu, så det er virkelig et produkt, folk vil have fingrene i.

Men hvad er egentlig en texturizing spray – og hvad gør den;

”Hairspray and Dryshampoo had a baby”

Det er Jen Atkins forklaring. Det er et stylingprodukt, der skal bruges i tørt hår for at give struktur til fint hår, volumen til flat hår eller seperation (og mindre perfektion) til krøller. Den er perfekt til nyvasket hår – og giver bare lidt mere hold, end kun en tørshampoo. Effekten er matterende og håret bliver mere medgørligt og “undone”.

Håber snart sprayen er “back in stock” snart. Den får varme anbefalinger fra mig. Næsten lige så god som Dry Texturizing Spray fra Oribe… (and that say’s a lot!)

God lørdag!

 

4 Responses to “The Best Explaination of A Texture Spray”

 1. Tanja Olesen

  Hej Sara. Tror du at produktet findes i Paris?kh. Tanja

  Reply
  • Sara

   Hmm, det er jeg lidt usikker på. Tror ikke de gør det endnu, desværre.. KHSara

   Reply
 2. HeLene

  Lyder som et lækkert produkt, jeg skal tjekke webshopsen fra uk efter den.
  Og et smukt billede!

  Reply
 3. Trine

  Hej Sara
  Jeg forsøger at bestille dry texturizing.. fra oribe, men kan kun finde den hos net a porter, hvor de vil have 15 euro i porto… Ved du hvor den kan købes uden store forsendelsesomkostninger?
  De bedste hilsner Trine

  Reply

Leave a Reply