The Best Lipbalms You Need Right Now

Så kom efteråret! I dag er det gråvejr, men ellers har det faktisk ikke generet mig, at vejret er blevet koldere. Så længe solen skinner og himlen er blå, er det bare lidt hyggeligt med koldere vejr. Her har vi fundet frem varmere jakker, frakker og halstørklæder alle mand – men et andet produkt, jeg kan mærke også er nødvendigt, er en rigtig god læbepomade.

Her er min favoritter:

Choux Pearl Lip Balm fra &Other Stories, 75 kr. (Fås også i farve)
Blødgørende og lækker læbepomade med let shine.

Ginger Lemon Lip Balm fra Ficus Folium, 280 kr. (i sæt med håndcreme)
Denne er en gammel favorit, der både blødgør læberne og har den lækreste, friske dufte af ingefær og citron.

Balm Dotcom fra Glossier, ca. 80 kr.
Lidt bøvlet at få fingrene i, men det gør denne læbepomade ikke desto mindre hypet og god. Hverken shiney eller matterende, bare plejende.

4 Responses to “The Best Lipbalms You Need Right Now”

 1. Signe

  Håber det er okay at komme med et lille ønske… I øjeblikket er der masser af mennesker som bliver veganere (inklusiv mig selv), og så er det en jungle at finde nye produkter i både makeup og pleje. Fx. er det virkelig svært at finde en læbepomade uden enten beeswax eller lanolin (fra får). Ofte er der også gelatine fra grise i. Så jeg ønsker mig et indlæg fra dig, der omhandler “cruelty free” brands der hverken tester på dyr eller bruger animalske ingredienser. Det kunne være så skønt at få dine anbefalinger med 🙂

  Reply
 2. Anne

  Hej Sara.
  Jeg er nysgerrig efter om du mon har prøvet læbepromaden fra By Terry, som netop er kommet til Sephora? Har kun hørt godt om den (bortset fra prisen).

  Reply
 3. Mathilde

  Sådan har jeg det også med efteråret og vinteren, for den sags skyld. Kunne himlen bare være blå og vejret klart, så ville jeg være glad 🙂 Til gengæld klan jeg godt mærke på huden, at det er blevet koldere. Jeg følger mig tør i panden, i tindingerne og på kinderne.

  Reply
 4. Laura Victoria

  Uh jeg er så glad for Balm Dotcom fra Glossier – virkelig gode!
  Et andet lille tip til tørre vinterlæber er, at putte en tsk kokosolie i sin te/kaffe – det fugter læberne, og smager ikke af så meget 🙂 God weekend

  Reply

Leave a Reply