Best Organic Makeup (Ever)

Jeg har skrevet om RMS Beauty før, flere gange endna, men en lille fugl har fortalt mig, at mærket er på vej til Danmark. Jubiiii, fordi I er simpelthen alle sammen nødt til at prøve det. Hele den økologiske serie består nemlig (næsten) af kun CREME produkter – min yndlingskonsistens. Både øjenskygger, blush, shine, lip, bronzer, highlighter etc. Og de er så nemme at bruge! Jeg bruger alle produkter kun med fingrene og det tager seriøst ingen tid at blive smuk med de fine og meget klædelige farver. Dem der har været bange for cremekonsistensen før, skal give dem her en chance, de kan seriøst kutte flere minutter af din morgenmakeup rutine. Og ja… cremekonsistenser skal lige touches op et par gange i løbet af dagen, men til trods for det, syntes jeg øjenskygger ligger overraskende godt fast på øjenlåget.
Ingredienslisten er lang og komplex, men produkterne indeholder kun gode sager og kommer i den fineste glas emballage med skruelåg, som ikke tørrer produktet ud. Jeg har haft flere af produkterne før, og de holder sig fint i 1 års tid.

ENGLISH:

I am obsessed with the beautybrand RMS Beauty and so excited to hear that it’s finally coming to Denmark. The organic line consists of (almost) only creme products, my favorit thing to work with, and so easy, since you can apply them all with your fingers and cut back several minutes of your morning makeup routine.

Leave a Reply