Big city skincare must

Skærmbillede 2013-04-29 kl. 09.50.19

Et produkt jeg altid har med når jeg rejser til storbyer, er skintonic. Al forurening, skidt og snavs sætter sig fast i huden og selv om jeg mener jeg har renset min hud grundigt og ordentlig, bliver jeg altid lige overrasket og nerdet over at der stadig sidder skidt på min vatrondel med skintonic. Den sidste rens, der gør huden helt ren og klar til serum og fugtighedscreme.

En skintonic kan have mange andre fordele, som at give ekstra meget fugt eller at trække porrerne sammen. Bruger I skintonic eller føler i det er overflødigt?

English:

One skincare product I’m always happy that I bring when I’m travelling to big cities, is a skintonic. The pollution and the dirt blocks the pores and can cause breakouts and bad skin. Even if I sometimes think that I’ve cleansed my skin carefully, I’m always surprised when the cotton pad is dirty. The last cleanse, I call it, that makes the skin superclean and ready for serum and lotion.

A skintonic has many funktions, like giving the skin ekstra moisture or even tighten the pores. Do you use a skintonic in your daily routine?

Leave a Reply