Blue hair project

foto Skærmbillede 2013-11-23 kl. 13.52.21

Ok… Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle vise mit blå hår her på bloggen, men siden jeg har skrevet så meget om det, vil jeg gerne afslutte det også.
Planen var at få den fine, sarte babyblå hårfarve som Oh Land har.

Jeg købte Crazy Colour i farven Bubblegum Blue og mikset det i en spand vand, som jeg fik anbefalet af flere der har prøvet dette før. DET var lidt svært, med en stor fodbold på maven og selv med hjælp af manden, kunne jeg næsten ikke klare at få skyllet hele håret ned i spanden. (for et syn!!)

Derefter prøvede jeg at mikse farven med en conditioner. Først i hånden, derefter masseret jeg det godt ind i håret. Problemet, eller det jeg hele tiden var lidt usikker på, var hvor længe jeg skulle lade farven sidde og hvor meget conditioner jeg skulle blande i farven – man er jo lidt bange for at få en FOR kraftig farve også..

Jeg prøvede i flere omgange…. og farven er så endt med dette billedet. Jeg er ikke superglad for resultatet. Det er helt sikkert ikke noget galt med farven, men mere med min egen hårfarve. Den er simpelthen ikke lyst nok lige nu, så den blå hårfarve bliver ikke “ren” nok. Den bliver lidt for beskidt, for blågrå, for gul, ja, desværre næsten lidt grøn.

Jeg forestillede mig at give håret en omgang mere, men helt ærligt… jeg tror bare jeg venter til næste gang jeg får mit hår farvet helt lyst igen. Til efter babyboy er kommet til verden og måske helt til foråret. Jeg kaster ret og slet ind håndklædet på projektet, ha ha.. noget jeg ikke normalt plejer at gøre. Give op.

Det var sjovt og helt sikkert noget jeg kommer til at prøve igen. Men ikke lige nu.
Jeg kommer i det hele taget til at geare lidt ned fremover. Jeg mærker pludselig at jeg har mine begrænsninger, fysisk, nu hvor jeg nærmer mig terminen.

3 uger tilbage i dag. Boy oh boy!

English:

This is the result of my project of getting a baby blue haircolour a la Oh Land.
I’ve dyed it with Bubblegum Blue Crazy Color that I’ve mixed up with a conditioner. I did that several times, to get to this color – it was quite hard to know how much of the blue color to mix into the conditioner and how long to leave it in the hair before rinsing.

I’m not happy with the result, but it has nothing to do with the Crazy Color, it’s the base color of my hair, that just ain’t light enought. Since I’m pregnant I’ve been more careful with the lightning of my haircolor and the colour my hair has now, just ain’t blonde enough to get that clean, babyblue color. It gets more ashy, grey, yellow and almost greenish.

I will try to do this again, for sure, beacuse I still think the Oh Land hair rocks. But I’ll wait untill babyboy is born….

Leave a Reply