Body Ready for ELLE Summerparty

Nu er jeg på vej til Oslo for at være med til norske ELLE’s årlige sommerfest. Det er første gang jeg er med til denne fest, som vidstnok skulle være ganske legendarisk… Det er i hvert fald meldt sol og 22 grader (yep, Norge har fået varmen og det gode vejr), så mon ikke det bliver godt?
Jeg skal have helt hvidt tøj på og bare ben, så her til morgen gjorde jeg et par forberedelser:

body-scrub-organic-youblush

Først exfolierer jeg kroppen med denne lækre økologiske bodyscrub. Den er baseret på salt og har fine, fine korn, som ikke ridser huden. Derudover dufter den ganske fantastiske.
Spring Rose Blonde Body Scrub fra Estelle&Thild

eos-shave-cream-pommegranate-youblush

Det er ikke altid jeg gør mig helt umage med barbering af lægge og kommer shaving cream på. Nogle gange gør jeg det mens jeg har bodywash på huden.. men når det skal være helt glat og perfekt er denne rigtig god og efterlader huden babyblød.
Organic Shaving Cream Pomegranate fra EOS

instant-bronzing-mist-james-read-youblushJeg er ikke den altfor store fan af selvbruner, men denne her er bullet proof!! Det er en spray, som er super finfordel. Du kan næsten ikke få farven ujævn, med mindre du holder sprayen stille i længere tid, på samme område. Den er virkelig nem at bruge, du skal slet ikke røre huden med hænderne (ingen orange håndflader) og farven er virkelig naturlig. Jeg brugte ikke bodylotion under selvbruneren i dag, da jeg stod inde i bruseren mens jeg sprayet kroppen. Sådan undgår du spill og svineri, da du blot kan skylle efter fliserne med bruseren. Jeg lod første lag tørre, inden jeg kom et ekstra lag på. Det er virkelig nemt at opbygge farven, så den passer til lige nettop dig. (kan også bruges i ansigtet, men det undlod jeg)

Instant Bronzing Mist fra James Read

gg-glam-bronze-loreal-paris-youblush

Denne GG Genius Glow cream er egentlig til ansigtet, men jeg vil bruge den på mine lægge i aften (måske iblandet lidt olie for ekstra shine). Jeg vil komme cremen på inden jeg tager tøj på, og lade den tørre godt ind i huden i mens jeg lægger makeup.
Glam Bronze GG Cream fra L’Oréal Paris. 

Jeg kommer nok ikke til at ligne Lara Stone på billedet her i aften.. men jeg er glad og det føles godt at få lidt farve på benene. Der kommer billeder op fra festen i morgen, ellers følg mig på instagram @sarayoublush

ENGLISH:

I’m going up to Oslo in a few hours. Tonight I’m attending Norwegian ELLE’s yearly summerparty and since I’m wearing an all white outfit I did a little something for my white legs this morning.

I’m don’t really have to the of Lara STone in the picture here yet, but I’ll put up some pictures tomorrow. Or follow my instagram account @sarayoublush.

2 Responses to “Body Ready for ELLE Summerparty”

  1. Vana

    Har du ikke prøvd Jet set sun? 😉

    Reply

Leave a Reply