Boost Your Skin With A Serum

Der var rigtigt mange af jer der deltog og var interesserede i EGF serum fra Bioeffect, da jeg åbnede for min første julekalender låge 1.december. Det betyder måske også at I er meget interesserede i hudpleje og måske også allerede anvender serum? Har jeg ret?

For dem der liiige vil have en forklaring på hvad en serum er og hvad den skal bruges til så kommer det her:
Du  kan bruge en serum hvis du vil give din hud noget ekstra i form af opstramning, vitaminer, fugt etc. En serum er nemlig mere tyndtflydende end en creme og trænger dybere og hurtigere ned i huden, mens en creme liggere mere beskyttende og giver fugt yderst på huden. Get it?

En anden af mine favorit serum-go-to-expert er Ling Skincare. Hudplejemærket er fra New York og specialister i serum – seriøst – de har noget til enhver hudtype, ønske og begær. Lige nu får du 20% på Ling’s serumer hos Helle Thorup ved at klikke på banneret øverst på siden, hvilket er ret fedt, da det er kostbare med yderst effektive dråber vi taler om.

*Lige nu bruger jeg Freeze & UnCrease rundt om øjnene (som vist og demonstreret i denne video jeg lavet for Fashion-post)
*
Tidligere har jeg også testet Apple Stem Celluar Energy som virkelig give liv og glød til en træt (vinter)hud.
*Jeg har også prøvet Hydra Squalane, en seriøst fugtboost serum

ling-skincare-serum-youblush

ENGLISH:

I’m obsessed with the serums from Ling Skinbare. If you live in Denmark, you can get 20% on these magic drops if you click on the banner above.

3 Responses to “Boost Your Skin With A Serum”

 1. HeleneR

  Har skrevet en Ling facial på ønskesedlen og vil gerne prøve deres produkter også – har tør/dehydreret og sensitiv hud med karsprængninger så er i tvivl om jeg skal bruge Hydra Squalane eller vitamin K serumet ?

  Reply
  • Sara

   Hej Helene, jeg er faktisk lidt selv i tvivl her, hvilken serum der ville være bedst til dig, så jeg har spurgt min go-to-Ling-hudpleje-ekspert Anita Falslund. Hun siger; “mht serum så vil k vitamin give hende beskyttelse så længe det ikke bliver frostvejr. HUn kan fint nøjes med den indtil videre, den hjælper til med at sprede blodet bedre gennem cellerne så der er bedre gennemstrømning, og derfor god mod fx rosacea. Hvis huden også er meget tør- hvilke ofte går i hånd med at den er sart, så er hydra squalane helt perfekt! Så begge er rigtig gode. Optimalt ville det være at hun brugte hydra om dagen og k vitamin til natten eller begge om dagen.”
   HÅber du blev klogere 🙂 KH Sara

   Reply
 2. HeleneR

  Tak for hurtigt svar 🙂 så ryger de begge på ønskesedlen også !!

  Reply

Leave a Reply