Brudemakeup

chanel_hair_makeup_ss_2010

skonhedstips.dk-2010-bruden-makeup-haar-the-bride

Lige nu sidder jeg i en flyver på vej højt nord i Norge – jeg skal til bryllup og storglæder mig! En god grund til at gøre lidt mere ud af sig selv, er jeg top fan af og blandet med gode venner og i kærlighedens navn – det kan næsten ikke blive bedre. Billederne her er fra Chanels Couture visning, som jeg syntes er et rigtig godt bud på en brudemakeup!

Sart øjenmakeup og fokus på læber! Vælg en stain læbefarve til den store dag. Lipgloss bliver noget klistret stas og læbestift smidter af. Tænk alle de gange der skal kysses og skåles i champagne!?

Mine personlige “stain” favoritter kommer fra Cover Girl, som man desværre ikke kan få i DK. Skal du til USA, må du hamstre! de koster under 50 kr.!

CoverGirl_Outlast_Lipstain

For jer der ikke ved hvad en “Stain” er, er det en læbefarve, der blot trænger ind i læberne og giver farve! Genialt!!! ingen klister, smitter ikke af og holder længe!

bodyshop_lip_cheek_stain-14body shop

The Body Shop har også en udmærket Lip Stain. En i bærfarve og en i mere koral, som den hos Chanel. Alt efter smag…. 🙂 Jeg syntes alle burde eje en stain, uanset om man skal giftes eller ej 🙂

Jeg kommer helt sikkert til at bruge dette produkt på min veninde i morgen…..

Leave a Reply