Bruger du en øjenvippebukker?

Billede 2

Jeg anvender altid en øjenvippebukker når jeg lægger makeup på andre, og ALTID når jeg selv skal til fest. Det giver vipperne lige det ekstra kick, der gør at de ser længere og flottere ud.

Om sommeren kan jeg også finde på at gå uden mascara (de er måske lige farvet lidt hos min hudplejer), hvor jeg blot bukker dem med øjenvippebukkeren og smører en lille smule læbepomade eller vaselin på. De bliver flotte buede og shiney af vaselinen. Lækkert!

Billede 4

Min absolutte favorit er Eyelash curler fra amerikanske Kevin Aucoin. Den koster ikke mere en ca 60 kroner, men kan desværre også kun købes i Sephora, eller Usa. Den har rød gummi indeni, og giver den perfekte bue, der passer til alle øjen shapes (pst.. makeup artist Gucci Westman bruger også denne)

Billede 5

Eyelash curleren fra Shu Uemura er rigtig mange makeup artisters foretrukne, og er især god til asiatiske øjne (men også andre). Denne har altså vundet flere skønhedspriser og er noget nemmere at få fat på end den fra Kevin Aucoin, selv om det ikke er i Danmark. Dog går der rygter om at Shu Uemura makeup kommer til Danmark, hvilket jeg HÅBER er rigtigt! De har virkelig nogle fiiine ting. Koster ca 120 kr. (amerikanske pris)

Leave a Reply