Budget Tuesday

Jeg er vild med disse nye neglelakker fra svenske &Other Stories, fulde af farver, energi og forår (selv om det smukke forårsvejr ser ud til at vente på sig).
De koster kun 55 kr. pr stk og kan købes i butikken på strøget eller på webshoppen. De er fulde af pigment – det føles næsten som om 1 lag er nok, men læg to, så kommer virkelig farven til sin ret.
Jeg har den orange Montecito Orange på, på billedet, men jeg er ligeså vild med de andre farver Silve Lake Navy, Glendale Yellow og Los Feliz Green. Som en farvelade man ikke kan blive andet end i godt humør af.

Huske også at tjekke Beautyspace.dk og hendes budgetfund i dag. Jeg ved det er noget med en godt hudplejetip til uren hud…

ENGLISH:
I’m obsessed with these new and highly pigmented nailpolished from the swedish skincare and beautybrand &Other Stories. These colours are perfect for spring and it’s almost like one coat is enough. I will recommand two coats and the colour will really pop.

3 Responses to “Budget Tuesday”

 1. Anette Kristine Poulsen

  Lækre lakker, som jeg skal have fat i. Tak, Sara

  Reply
 2. Mette

  Hej Sara 🙂 jeg vil så gerne høre dig ad efter hvor din meget smukke sølv halskæde (tror det er et lille hjerte?) er fra? Det er lige præcis sådan en jeg leder efter! 🙂 på forhånd tak! 🙂

  Reply
  • Sara

   Det er nemlig et lille hjerte med diamanter og det første smykke jeg fik fra min mand. Det er vidst købt i Halberstadt. KH Sara

   Reply

Leave a Reply