Budget Tuesday: Beauty Sleep Moisture Mask

Jeg fik tilsendt denne rejsestørrelse af Korres nye ansigtsmaske, Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial og som en sucker for ansigtsmasker jeg er, blev den testet med det samme.

Der skal meget til at imponere mig på maskefronten da jeg syntes mange masker er lidt ligegyldige og ikke rigtigt rykker ved noget i min hud. Man vil og skal helst gerne kunne se og mærke en forskel, efter en maske.

Denne maske indeholder vild rosen olie, c-vitamin, aloe vera og hyaluronsyre. Lækre ingredienser som plejer, fugter og booster huden. Smøres på som en creme om aftenen og vaskes af dagen efter i bad – og jeg lover jer – I vil komme til at købe full-size størrelsen efter at I har testet denne mini size, for huden bliver virkelig blød og fuld af glød. I kid you not! Ny favorit på hylden her, og masken kan bruges hver eneste nat. Luksus!

Travel size 16ml og koster 119 kr.
Full size 40 ml koster 298 kr. Fås hos Matas, Magasin og Helle Thorup.

Ps. Prøv lige at tjek ud hvad Beautyspace.dk har i ermet i dag. Og husk at tjekke Korres #theovernightproject hashtag på instagram, så kan du lige se, hvad andre mener om denne maske.

ENGLISH:
I have a new mask favorite! The new Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial from Korres is an overnight mask that boosts the skin and make you wake up the morning after with smoother skin and a baby glow. I’m a sucker for maskes, but also critical. I need to see and feel a difference on my skin after using a mask and I kid you not, this will do so. I will run out and buy fullsize at once, because this is a new favorite of mine.
Psst: Check out the instagram hashtag #theovernightproject and see others reviewing the mask.

10 Responses to “Budget Tuesday: Beauty Sleep Moisture Mask”

 1. Anette Kristine Poulsen

  Lyder godt, Sara. Jeg ved, hvem jeg skal sove med i aften.

  Reply
 2. Ronja Dalberg

  Hvis man har lidt tålmodighed – så kan man få den på ASOS til lidt billigere penge! Og der er også en masse andre af Korres’ produkter.

  Reply
 3. Malue Jasmine

  Den lyder virkelig god og lækker.
  Den må jeg have fat i!

  http://mooldash.dk

  Reply
 4. Sofie

  Lækkert tip. Det skal testes 🙂
  Men kan det være rigtigt at man får mere for pengene ved at købe 3 travel size (48 ml. = 297 kr.) frem for en full size (40 ml. for 298 kr.)? Eller er det en tastefejl?

  De bedste hilsner
  Sofie

  Reply
  • Sara

   Hej Sofie, Den er virkelig lækker! Priserne er gode nok – og du har ret, man får faktisk 8 ml mere for pengene, hvis man vælger 3 travelsize…. KH Sara

   Reply
   • Sara

    Hej Sofie,
    Jeg beklager, men importøren havde givet mig den forkerte pris, da jeg lavede dette indlæg. Prisen for 16 ml er 119 kr.
    KH Sara

    Reply
 5. Heidi

  Kære Sara. Din kontaktformular virker ikke. Kan du sende din email adresse til heidi@zenz.dk?
  Mange tak 😉

  Reply
 6. ulla

  Hej Sara,

  Når du ligger en maske, hvor tykt lag ligger du så?
  God dag til dig 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Ulla, Læg et så tykt lag på, så det føles som om du har taget for meget creme på. 😉 xxx

   Reply

Leave a Reply