Budget Tuesday: L’Oreal Paris Brow Artist Genius Kit

brow-artist-genius-kit-youblush

En ting jeg lidt har savnet i hos L’Oréal Paris, er en pudder brynskygge, så jeg har virkelig GLÆDET mig til at vise jer Brow Artist Genius Kit, der lige har ramt butikkerne. Farverne er kolde og fås i Light to Medium og Medium to Dark og spørg du mig, er dette lille kit noget en hver professionel makeup artist sagtens kunne arbejde med. Et kit med det hele og redskab til de perfekte bryn:

Sådan gør du:

Ret først brynene til med den lille pincette. Husk kun at tage bryn der er på afveje fra din naturlige form. Ikke gør formen på dine bryn anderledes eller smallere.

Derefter tager du den lille brynbørste og børster dine bryn opad med brynbørsten. På den måde ser du hvor brede dine bryn kan blive.

Tag lidt voks på brynbørsten (den til venstre i kittet) og børst brynene i gennem – opad og ud mod siden. Du kan også bruge den trekantede pensel til dette – det er smag og behag.

I den anden ende af brynbørsten er en trekantet pensel, som du bruger til at påføre brynfarven (til højre i kittet) på dine bryn, i korte, små bevægelser.  Red evt brynene lidt til, til sidst.

Kittet kan købes her (dansk link) og her (norsk link)

Husk lige at kigge over til Beautyspace.dk hvor der er tip til smuk hud indefra i dag.

One Response to “Budget Tuesday: L’Oreal Paris Brow Artist Genius Kit”

  1. Natascha

    Fedt indlæg, Sara! Jeg elsker også dine minute makeup videoer! 🙂

    Reply

Leave a Reply