Budget Tuesday: Lumi Magique Concealer

Hvis jeg havde været i Danmark lige nu, ville jeg har været på vej til ELLE Style Awards, hvor L’Oréal Paris har præmiere på en ganske så revolutionerende sag til din telefon…. Jeg kommer til at skrive mere om dette senere, men kig over til Beautyspace.dk for at læse mere med det samme, hvis du ikke kan vente…. Det er mega sjovt og ret så genialt!!

Til jer andre, har jeg et tip som jeg deler flere gange hver uge til venner, bekendte, kollegaer og modeller – nemlig en af verdens bedste concealerer efter min mening, Lumi Magique Highlighting Pen fra L’Oréal Paris. Det er Ysl’s Touche Éclat’s lillesøster, men en lillesøster der faktisk kan lidt mere. Nemlig bedre dækevne! Og ja, den hedder noget med highlighing og skal ikke bruges til at dække bumser og urenheder med (der skal du have endnu bedre dækevne) men den lysner op og er helt magisk til mørke rande. Seriøst kan den kutte 3 år af din alder og tillægge 2 timer til din nattesøvn. Kommer i 3 nuancer, hvor nr.2 er en smule lyserød, så god til dig med mørke rande. Nr 1 og 3 er mere neutral i farven. Kan købes her eller her i Norge.

ENGLISH:
Today I must tell you about a product that I recommand weekly to friends and collegues, the Lumi Magique Highligting Pen from L’Oréal Paris. It’s magical and can take 3 years off your birth certificate and add 2 hours to your beautysleep. It’s highliting, which means it’s perfect for dark cirkles around your eyes. You can also use it on your cheekbones and under your brows to lift and highlight. For blemishes you will need a more coverage concealer.

4 Responses to “Budget Tuesday: Lumi Magique Concealer”

 1. Mathilde

  Åh, det er et godt tip! Og smuk i indpakningen er den også 🙂

  Reply
 2. Mette

  Hej Sara. Er præcis på jagt efter et produkt mod mørke rander, så vil helt klart prøve denne. Du er kommet til at skrive at nr. 2 både er mere lyserød og dermed god til de mørke rander, men skriver også nr. 2 er mere neutral. Hvilket nr. skal jeg vælge til mørke rander?
  Har du forresten prøvet den nye CC creme fra Eastee Lauder og i så fald, hvad synes du?
  Du må have en fantastisk tur i det græske. Følger dig også på Instagram og det ser skønt ud 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Mette, Beklager – en tastefejl. Nr 2 er lidt lyserød, mens 1 og 3 er mere neutrale i farven. Det kommer an på hvor lys/mørk du er i huden. Personligt bruger jeg både 1 og 2.
   Estee Lauders CC cream er god. Har brugt den meget og den er rigtig god til at tilføre huden både fugt og lidt farve, uden den tunge dækken. Brug den fx sammen med din lumi Magique under øjnene. Så flot! OG tak – Grækenland er skønt, men internetforbindelsen er håbløs, så det ser desværre ud som om jeg først får blogget og uploadet (for tunge) billeder, når jeg kommer hjem. Tak for at du læser med! KH Sara

   Reply

Leave a Reply