Budget Tuesday: Matte Lips With L’Oréal Paris Matte Max

f60f4688b1a79606b8dcb7a37b9854bf 6fec80abc88cc7f016ac9f1ea04737e2

Matte læber har sjældent været så “hot” som nu – en trend der måske er udsprunget fra Youtube makeup videoer og Kylie Jenners lipkit, hvor det har været (lidt for) meget fokus på en perfekt optegnet læbe, gerne med lipfillers eller en kant der er optegnet udenfor læbens naturlige form, for at skabe så meget volumen som overhovedet muligt. Men bevares – matte læber kan være flot, jeg er nok bare ikke så stor fan af det barbie look der florerer på Youtube. 😉
Looket jeg vil fokuserer på i dag og det produkt jeg vil give min anbefaling er L’Oréal Paris Matte Max, som er et læbeprodukt i pudderform. Det lyder lidt sjovt, men det fungerer og ser superflot ud, hvis du kan lide matte læber au natural. Jeg er nemlig ret vil med det man kalder for en “blurred lip” – en slags ujævn kant, rimelig uperfekt, hvor farven bare svinder ind i læben.

Matte Max fra L’Oréal Paris koster 80 kr. og fås i 6 nuancer.

skaermbillede-2016-09-27-kl-09-54-14

6 Responses to “Budget Tuesday: Matte Lips With L’Oréal Paris Matte Max”

 1. Christiane

  Uha, de ser gode ud. Og pæne farver. Hvordan er holdbarheden – holder de længere end almindelig læbestift ligesom de fleste andre matte gør?

  Reply
  • Sara

   HEj Christiane, De er virkelig pæne. men næææh, jeg tror ikke de holder særlig meget længere end andre læbestifter… måske en smule længere. Har du tørre læber, bør du bruge lidt læbepomade inden, men resultatet er virkelig også flot! KH Sara

   Reply
 2. Anne Mette

  Hej Sara ??
  Sådan helt generelt så er jeg simpelthen så imponeret over din ærlighed her på Blogger, jeg føler virkelig at jeg kan mærke dig når jeg læser med her på siden?
  Nå, til det som kommentaren egentlig skulle skrives for: det kunne være super fedt hvis du ville smide en film op hvor du viser hvordan du laver netop de læber du her beskriver. Jeg er vildt med det lidt mere diskrete look!
  Rigtig god tirsdag aften ?
  Kh Anne Mette

  Reply
  • Sara

   Kære Anne Mette, Ej, tusinde tak!!! Det var den fineste kommentar jeg længe har læst! Jeg har en del videoer i ærmet det næste stykke tid, så for at være ærlig ligger der ikke noget i planen lige nu – MEN jeg lover at have blurred lips i tankerne! KH Sara

   Reply
 3. Line Bech Nielsen

  Dem må jeg da bestemt have fat i!

  Reply
 4. HeLene

  Virkelig pæne billeder på inspirerende læbe make-up-jeg er fristet at komme ud af læbepomade looket jeg normalt dyrker, Mon det også fungerer med en mat rød, men på samme måde som du viser med fuchsia på det sidste billede-så pææænt!

  Reply

Leave a Reply