Budget Tuesday: A Natural Healty Glow

Sommeren er desværre på held, selv om vi i følge vejrudsigten skulle få et par dejlig dage denne uge. Har du endnu ikke investeret i en solpudder, kan jeg varmt anbefale Glam Bronze Healty Glow fra L’Oréal Paris som jeg har brugt sommeren igennem. Den har flere farver, som gør at resultatet ikke bliver så “fladt” og ensartet. Det fine med denne pudder, er også at den har en blush, som giver lidt mere liv til kinderne, som når du naturligt bliver solbrændt.

Fås i to farvenuancer, til lys og mørk hud. Jeg bruger oftest den lyse, også når jeg ligger makeup på andre, med mindre de har mørkere hud.

Glam Bronze Healty Glow fra L’Oreál Paris, 140 kr.

2 Responses to “Budget Tuesday: A Natural Healty Glow”

 1. Maria

  Hvordan bruger manden, kører man børsten over alle farverne på en gang eller bruger man den farve(r) man synes er bedst? Ig hvor og hvordan ville du ligge den?

  Reply
  • Sara

   Hej Maria, Jeg vil høre let hen over alle farverne. Vil du have mindre “rødmen” styrer du lidt væk fra denne. Jeg ligger den på selve kinden – der hvor solen naturligt vil ramme.
   KH Sara

   Reply

Leave a Reply