Budget Tuesday: Skincare WOW

“Udviklet hjemme i køkkenet” har man hørt flere gang tidligere, men her må jeg virkelig sige WOW over resultaterne jeg allerede kan se efter første gang jeg har testet to af hudplejeprodukterne til Ecooking.

En helt transparent serie, hvor produkterne er nemme at navigere rundt i og til at forstå hvad de er til og hvordan de skal bruges. Det meste af info står på emballagen, men derudover følger der små info kort med brugevejledning når du køber produkter fra den danske hudplejeserie Ecooking, som også er 100% naturlig og spækket med de lækreste ingredienser.

De to produkter jeg har testet, er Peel Mask som sætter godt gang i blodcirkulationen i huden (du bliver en smule rød) med udvalgte planteekstrakter, mælke- og AHA syre og efterfulgt af E-Vitamin Serum som foruden at være prop fyld med antioxidanter også giver huden det lækreste fugtboost. Min hun strålede virkelig bagefter og var blødere end min søns numse. (næsten..)

Pssst: Hvis du har problemer med acne, gammel eller ung, bør du tage en kig på dette indlæg hos Beautyspace.dk.

Leave a Reply