Budget Tuesday: The Best Selftanner

Skærmbillede 2015-04-06 kl. 19.53.36

Jeg håber I alle har haft en dejlig påske.
Det er så småt ved at højsæson for selvbruner og selv om det er dejligt at tilføre kroppen lidt farve, kan det være et svært valg at finde det rette produkt. For et par år siden fandt jeg mærket St Moritz, der har en genial selvbruner på både mousse og spray. Jeg har blogget om produktet før, men det skader ikke med en reminder 😉

Fordele:

* Uden parabener

* Ingen lugt

* Nem at påføre (jeg gør det mens jeg står i bruseren efter bad, både med mousse og spray)

* Giver et øjeblikkeligt resultat, så du ikke skal vente på farven

* Superflot og naturlig farve. Ingen orange skrækscenarier. (jeg har brugt Medium farven)

Produktet kan købes i Matas og koster 80 kr.

Husk at kigge forbi Beautyspace og se hvilket lækkert produkt hun anbefaler til dine lokker.

ENGLISH:
I’ve been writing about this genious selvtanner before, but I have to mention it again. It’s definitely one of my favorites and for such a good price as well. It’s without parabens, no stinky smell, easy to apply (I do it straight after I’ve showered), gives an instant golden tan and such a natural result.

8 Responses to “Budget Tuesday: The Best Selftanner”

 1. Susanne Østerlid

  Hej smukke.
  Kan du fortælle lidt om forskellen på mousse og spray? Min udfordring er, at få det fordelt jævnt uden at ende med mørke plamager på feks ankel eller knæhase.

  Reply
  • Sara

   Hej,
   Det er lidt smag og behag. Sprayen SKAL påføres inde i brusere, da jo ikke alt rammer huden og det kan svine lidt. Moussen skal anvendes med hænderne – dvs det er en fordel at anvende en påførings mitt, som mærket også sælger. Jeg har nogle gange brugt engangshandsker fra apoteket, da jeg kan lide at bruge begge hænder til påførelsen.
   MEN for at få produktet så jævnt som muligt, er det en god ide at bruge en bodyscrub inden, fx når du er i bad. Har du store problemer, med at få selvbruneren jævn, kan du også påføre bodylotion inden, så din hud er mættet med fugt. Men jeg syntes ikke det er et problem med dette mærket, men har du tørre plamager inden, skal du være opmærksom og forsøge at scrubbe dem væk inden.
   Held og lykke!
   kh sara

   Reply
 2. Rikke

  Hvorfor er det en fordel uden parabener?? Jeg vil da net op mene det er en ulempe, for så bliver det jo konserveret med noget andet sprøjt!

  Reply
  • Sara

   Ha hah a… vel… det er mange der oplever og opfatter ingen parabener som et plus og gå målrettet efter disse produkter, derfor prøver jeg at skrive det, når jeg husker det. For mig er ikke dette vigtigt, men parabener forlænger holdbarheden på produkter. Disse produkter varer ikke så længe hvis man bruger dem jævnligt, så det burde ikke være et problem at bruge dem op, men på alle skønhedsprodukter kan du finde et lille ikon af en krukke med et lille tal indeni, som fortæller hvor lang holdbarheden er, efter at produktet er taget i brug. Nu kan jeg ikke huske hvad der står på disse, men det kan du tjekke i butikken.
   Som regel er produkter uden parabener konserveret med noget andet, men ikke noget der er farligt.
   hvis du hellere vil have noget med parabener, findes der masser!! og masser godt! fx L’Oréal Paris’ selvbrunere 🙂 KH Sara

   Reply
 3. Louise

  Ingen lugt? Altså ingen-ingen lugt? Åh, det håber jeg passer 🙂

  Reply
 4. liv

  kan den bruges til ansigtet også?

  Reply

Leave a Reply