Charlotte Tilbury’s Boudoir Beauty Heaven

Skærmbillede 2016-05-23 kl. 21.50.45 Skærmbillede 2016-05-23 kl. 21.50.12 Skærmbillede 2016-05-23 kl. 21.50.28 Skærmbillede 2016-05-23 kl. 21.45.34

Jeg er lige vendt hjem fra London og for først gang i mange år, havde jeg ikke min computer med. Det var helt underligt at gå igennem security uden nogen computer, jeg følte jeg havde glemt noget hele tiden. MEN det var skønt, at være 2 dage offline – foruden instagram selvfølgelig 😉

London var fantastisk og første stop var makeup artist Charlotte Tilbury’s butik i Covent Garden, hvor hun har lavet et makeup boudoir uden sammenligning med noget andet. På bare et par år, har hun vokset og gjort KÆMPE success med sin makeuplinje, godt hjulpet af sted med hyppige instagrambilleder af hendes stjerne klientel med stjerner som Kate Moss, Cara Delevingne, Blake Lively og alverdens topmodeller.

Mine produkt anbefalinger fra Charlotte Tilbury:

Skærmbillede 2016-05-23 kl. 21.16.15

Magic Foundation
Jeg har længe manglet en mere dækkende foundation i mit makeupkit og denne foundation er helt perfekt. Den dækker godt, uden at ligne en maske på huden. Det er lidt som om den photoshopper huden og mindsker ujævnheder, samtidig som den giver huden det smukkeste fløjlsmatte finish.

Skærmbillede 2016-05-23 kl. 21.18.46

Lip Cheat, Pillow Talk
Det kan være supersmukt at lige definere læbekanten, uden at det overhovedet behøves at ligner Pamela Andersen i 90’erne. Dette skulle eftersigende være Kate Moss’ favorit. Brug den fx til at fyld hele læben ud, for en smuk, nude læbefarve.

 Skærmbillede 2016-05-23 kl. 21.18.24

Goddes Skin Clay Mask
Denne maske købte min veninde som jeg rejste sammen med og den udrensende lermaske gør huden vandvittig blød og lækker. Leren bliver ikke helt tør og stiv på huden, noget jeg syntes mange andre udrensende masker tit bliver, så huden nærmest kommer til at føles tør og fugtmanglende bagefter. Den gør lige præcis hvad der står på emballagen af tube. Den køber jeg næste gang!

Skærmbillede 2016-05-23 kl. 21.16.41

Full Fat Lashes
En af mine top 3 favoritmascaraer som giver vipperne masser af fylde og længde!

Skærmbillede 2016-05-23 kl. 21.30.37

Matte Revolution, Amazing Grace
Simpelthen den smukkeste rosenfarve til læberne som ser vildt smuk og naturlig ud.

One Response to “Charlotte Tilbury’s Boudoir Beauty Heaven”

  1. Tanja Olesen

    Hej Sara. Uha lækkert med en tur til London. Jeg har lige et spørgsmål som jeg håber du kan svare på. Har normalt “de lidt dyre”ansigt rens fra bla trilogy og også gode cremer og ansigts mist. Men nu tænker jeg faktisk om det egentlig er nødvendigt at købe de dyre rense produkter. Der er hybenkerne olie i den som jeg har nu, men det er jo et produkt som skal skylles af alligevel. Hvor meget betyder det egentlig.? Kan jeg ligeså godt vælge en budget rense creme. Vil hellere bruge penge på serum, cremer osv nemlig. Håber du forstår mit spørgsmål. 🙂 kh. Tanja

    Reply

Leave a Reply