Clean blonde new hair

Skærmbillede 2014-08-19 kl. 19.59.18 Skærmbillede 2014-08-19 kl. 20.02.55

ENDELIG fik jeg taget mig tid til en tur til frisøren igen… tiltrængt efter en lang sommer, hvor mine spidser var blevet rimelig trætte og det var på høj tid til en opfriskning af hårfarven. Faktisk var dette den første gang, jeg var til frisøren uden stress og en utålmodig baby. Det tager nemlig tid at få farvet hår og stress er vel det sidste man vil have, når man endelig har lidt tid for sig selv. NU får bebsen jo rigtig mad og kan være sammen med farmand, til stor glæde for mig selv som trængte til lidt forkælelse og ikke mindst til min frisør Betty,  som kunne bruge al tid i verden på mit hår i dag.
And she did gooooood! Er så glad for min rene, lyse farve og skarpe klipning.

English:

I finally took the time to book an appointment at my hairdressers today and for the first time since my baby was born, she could spend all the time in the world on my hair. And she did gooood. I love my new clean, blonde colour and the sharp edges. So needed!

One Response to “Clean blonde new hair”

 1. Rebecca Gantriis

  Hej Sara

  Det er noget nær den mest smukke blonde farve du fik her tilbage i august, må jeg spørge hvad dine frisør har gjort – er du blevet afbleget eller er der kommet nye smarte metoder?

  God dag 🙂

  Mvh Rebecca

  Reply

Leave a Reply