Cool babystuff? Hit me

 cn6847372

Jeg har ikke den store erfaring med seje babytøjmærker, foruden de få sager jeg allerede har købt; små fine øko babydragter fra H&M, sejt print og logo hoodies fra GAP som har det sejeste drengetøj, de fineste øko bodyer med striber som min veninde designer for Okker Gokker, lidt helt simpelt og lækkert tøj fra Joha, som min mand har købt HELT ALENE i Magasin og så et par hippe bodystockings fra Soft Gallery, som ofte er det mærke jeg selv kigger på, når jeg køber gaver til andre babyer. Det er lidt dyrt syntes jeg til sådan en lille en, men når det er gaver, er det altid lidt sjovt at give noget som er lidt mere specielt.

Men hvad med resten – giv gerne tip videre om de babytøjmærker I godt kan lide, seje webshops, babysengetøj (tak for tippet om Cam Cam Guldlog) sutter, klude, salver, bleer, legetøj der ikke larmer og alt det andet man har brug for…) Omg, tænk at jeg virkelige er kommet her til, ha ha … Men jeg har brug for tip, for jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte.

DOG har jeg anskaffet mig et par sager. Arvet babyseng fra Babybay, puslebord fra Bilka og barnevogn fra Stokke, der kan det hele og mere til. Sejt at mærket er fra Norge, men også at vognen er super funktionel og passer perfekt til brosten og byliv. Tjek, tjek, tjek.

Leave a Reply