Coolest Catwalk Nailart

MM-Chanel-Couture-SP15-600x900 MM-DSquared-Fall-14-600x900
Det er torsdag og det betyder negleinspiration. Mine negle har det virkelig skidt for tiden –  ultra korte og ujævne med med flossede neglebånd. Som mor til en lille én strækker tiden ikke altid til og neglene, som jeg højt og helligt har udråbt til at være den detalje i ens makeup som virkelig udstråler overskud og velpleje, har måtte lide hos mig den seneste tid. Masser af arbejde og et feberramt barn de sidste par dage, har gjort at jeg fuldstændig har glemt at forberede dette indlæg eller, jeg har faktisk glemt alt om det….

MEN – kæmpe men – jeg har fundet verdens bedste negleinspirationsblog og den hedder MissLadyfinger.com. Her finder du guides og step-by-step til negle med inspiration taget direkte fra catwalken.

Og tjek lige de flotte negle Emily har lavet i dag. Metallic, grafisk og feminine i et hug!
Psst. Dygtige Emily kan også skrive forfatter på sit CV. Hendes bog Hverdags Glamour udkommer 11.juni. Få et lille sneak peek her.

Leave a Reply