Copenhagen Fashion Week – Here We Go!

Så er jeg endelig tilbage på pinden, hvor jeg skal være en del af Copenhagen Fashion Week og denne gangen bliver det både som makeup artist, blogger og gæst. Jeg skal nemlig være med på team L’Oréal Paris Danmark og lave show for Sand og Ganni, jeg skal backstage til Mads Nørgaard og se Bruuns Bazaar og Malene Birger show. Et smut fordi TREsémmes blowdry salon på Nytorv bliver det vidst også tid til.

Lige nu sidder jeg og får styr på alt mit gear. Vi skal bruge både True Match foundation – en lækker fugtgivende foundation med et naturligt look og Infallible Foundation som giver en flot fløjlsmat hud, begge fra L’Oréal Paris.

I får selvfølgelig masser af tips, guides og billeder at se både på bloggen og på instagram de næste par dage.  Jeg glæder mig enormt meget!

6 Responses to “Copenhagen Fashion Week – Here We Go!”

 1. Pernille Sørensen

  Kan Infallible Foundation bruges til en hud, som er meget olieret? jeg har meget fedtet t-zone, og har svært ved at finde en foundation, som kan bruges i flere timer, uden at ligne en diskokugle i panden inden dagen er omme. Eller har du nogle andre forslag til, hvad der kan være godt til sådan en hud? 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Pernille, Absolut! Jeg tror Infallible foundation er supergod til dig. Den er ret dækkende og matterende. Evt kan du komme lidt pudder i t-zonen i tillæg, men efter behov. Du kan evt have en pudder med i tasken. 🙂 KH Sara

   Reply
 2. Ronja Dalberg

  Har du evt. et godt produkt til vinterlæber? På budget

  Reply
  • Sara

   Hej Ronja, Der kommer nogle fantasiske nye Babylips om et par uger, eller elsker jeg også de almindelige babylips, både med og uden farve fra Maybelline. Jeg er også vild med Smith’s Rosebud Lipbalm som du kan finde på tilbud mange steder 🙂 KH Sara

   Reply
 3. Caroline - Scent of Fashion

  Jeg har længe gerne ville prøve True Match foundation… Den skulle jo være helt fantastisk 🙂

  Reply
 4. Anna

  Bliver fedt for dig at vende tilbage til make-up! 🙂
  Glæder mig til at følge med på sidelinjen

  Reply

Leave a Reply