Cremen af olie, uden kemikalier

God lørdag morgen! Og tak for alle kommentarer til Tørre læber indlægget! 🙂 I er så gode og jeg er vildt glad for jeres kommenterer. Jeg prøver at svare på dem alle og jeres evt spørgsmål, men lige nu har jeg 2 uger på at producere et helt Eurowoman, så jeg er (igen) lidt presset på tid. Så var der favoritolierne, og dette er cremen af cremen, som jeg alle har rigtig god erfaring med. Det var virkelig et hit at mikse et par dråber olie i foundationen. Huden så lækker og velfugtet ud, hele dagen.

*Face Oil fra Rodin Olio Lusso – Amerikansk mærke helt uden kemikalier og af de fineste råvarer. Giver huden fugt og glød, uden at fedte. Elsket af celebriteter som Helena Christensen og Liv Tyler..og mig!

*Precious Oil fra M Picaut – Svensk hudplejemærke uden kemikalier og med lækre anti age ingredienser som havtorn og peptider. Jeg brugte denne hele sidste vinter og var meget begejstret!

*Acai Facial Oil fra Rudolph Care – Vores danske skønhed Andrea E. Rudolph har lavet denne überlækre ansigtsolie, der er proppet med gode ingredienser, svanemærket og eco-cert mærket.

*Rose O12 Ultra Moisture Serum fra Ren – denne olie, som betegnes som en serum, har reddet min vinterhud mange gange. Giver huden max fugt og kan bruges alene eller under fugtighedscreme.

Leave a Reply