Danish Beauty Award

danish b

PÅ torsdag afholdes Danish Beauty Award 2010, og jeg skal selvfølgelig med, sammen med en masse af pigerne fra Eurowoman. Du kan se billederne fra sidste år her, aj hvor var jeg tanned!?-lige kommet hjem fra LA…suk

Du kan også være med til at påvirke hvem der vinder, men kun årets forbrugerpris. Resten af priserne afgøres af en jury på 15 kompetente dommere med jobs i og udenfor branchen. Personlig syntes jeg det ville være federe hvis der var flere af priserne der blev afgjort ved hjælp fra forbrugerne/DIG – for at være mere realistisk og give forbrugerne/DIG en sjovere oplevelse. Oh well, du kan stemme på årets forbrugerpris her, og læse mere om eventet. Og jeg blogger selvfølgelig fra aftenen.. hmm, hvad pokker skal jeg have på?? og hvad med hår/makeup???

Leave a Reply