Danish Beauty Awards 2014

Skærmbillede 2014-04-30 kl. 09.15.59

I går var jeg til DBA 2014. I år er jeg ikke dommer, så jeg var inviteret “kun” som gæst, noget jeg glædet mig til. Så kan man rigtig sidde og gætte med hvilke produkter der har vundet og være helt neutral.
Sidste år (se her), havde jeg liiige fundet ud af jeg var gravid og gik hemmelighedsfuld rundt og lod som om jeg sippet til min champagne. I år er jeg mor og det var faktisk lidt svært at forlade bebsen hjemme – da farmand var på arbejde. DOG fik jeg verdens bedste babysitter man overhovedet kunne tænke sig, nemlig min dejlige veninde og nabo, som har en pige der er 5 uger ældre end Sølve og som vi ser nærmest hver dag.
Meeen dem af jer, der er forældre, kan nok godt genkende de følelser man får, når man første gang skal noget så “ligegyldigt” som at ud og pleje sit eget ego, fremfor at være hjemme med sit lille hjerte. MEN altså, cirkusbygningen er kun 500 meter væk fra vores lejlighed og bebsen var i de tryggeste hænder, så jeg tog chancen og havde en hyggelig aften, inden jeg sneg mig hjem igen efter 3 timer… oh well, små skridt, men vigtige.

Jeg havde lånt en top fra Topshop og den fineste jakke fra et af mine nye yndlignsmærker, australske Finders Keepers. De har de fedeste print, flotte silhuetter og fås i Danmark hos Youheshe.com. Mine bukser er gamle fra Acne, sko fra Notabene og taske fra YSL.

Leave a Reply