De bedste makeup fjernere

Som en forlængelse af Hannis tip om at bruge jojobaolie som makeupfjerner, vil jeg komme med mine favoritter også. Jeg er ret så enig med hende, og jeg er nok også mest til de makeupfjernere der er baseret på olie. Det som jeg syntes er vigtigt i forhold til makeup fjernere, og især øjenmakeupfjernere, er at man skal knubbe og gnide mindst muligt. Dette slider på huden og irriterer. Et lille trick jeg altid bruger, er at fugte min vatrondell (bomuldspads) inden jeg kommer makuep fjerner på. Dette gør at bomulden suger knapt så meget af produktet, så man sparer lidt. Jeg fugter også altid mine øjenvipper, så de er blødt lidt op, inden jeg lægger vatrondellen over (med makeupfjerner) og holder den stille yderligere 5-10 sekunder, så makeupfjerneren bløder makeuppen godt op. Fra venstre; Bifacil fra Lancôme, Créaline fra Bioderma (sælges ikke i DK), Rinse Off Eye Makeup Solvent fra Clinique og en mere cremet og plejende udgave fra Rudolph Care, Acai Makeup Up Remover.

Leave a Reply