De fineste Glimmer neglelakker

Uslu Airlines, Mad / L’Oréal Paris, Sequin Explosion / Essie Starry Starry Night / YSL, Feuille D’Or /

Glitter mig her og glimmer mig der. Jeg er jo en ravn og elsker alt der glimter – og i julen er det i hvert fald ingen grund til at skære ned på tendensen, der er kæmpe stor for øjeblikket. Neglene er jo det nemmeste og “mindst farlige” sted at starte.

Sådan kan du lægge din glimmerlak;

Dæk hele neglen med to-tre lag lak, så du får en maksimal effekt.

Ombre effekt hvor du putter glimmerlakken over en anden almindelig lak, fra bund eller spids tilfører neglene et mere diskret glimmerlook

Der er forskel på glimmerstørrelse og mængden af glimmer i lakkerne. Vælger du et enkelt lag glimmerlak, vil du som regel få et mere spredt lag glimmer, som også kan være en fin og enkel effekt.

Fransk glimmer. Det lyder frækt, men jeg mener selvfølgelig at du kan lave franske tipper på dine negle med en glimmerlak. Det kræver lidt længde på neglen og præcision – eller en manicure klistremærke manual, som du kan få hos Mavala.

Glimmer halv moon. Med den samme klistremærke manual fra Mavala kan du lave fine half moon med din glimmerlak, nederst på neglen. Også fint hvis du ikke har så meget længde. Husk at din første lak skal tørre fuldstændig inden du kommer klistremærke på og starter med glimmerlakken.

 

Og til sidst; Ja, glimmer kan være supersvært at få af neglene igen, men der findes både særlig glimmer udviklede basecoat som gør at glimmeren ikke fæstner direkte på neglene og en neglelakfjerner, der kan hjælpe dig med lige præcis DET problem. 🙂

Glitter Off Base Coat fra OPI og Leave No Trace fra Essie

2 Responses to “De fineste Glimmer neglelakker”

 1. Maria fra Giveaways i Danmark

  Smukt, jeg elsker glimmernegle:-)
  Glædelig 4.advent:-)

  Reply
 2. Sara

  Bare held salt i såret 😉 Starry Starry Night fra Essie er så fin, men desværre umulig at opdrive.

  Reply

Leave a Reply