De Fineste Valentines Negle DIY

Alle billederne er fra Pinterest, bortset fra nederste, som er @heleneskytte PR og Communication for Ganni

I morgen er det 14.februar og Valentines Day. Ikke en dag jeg egentlig går syndelig meget op i, men jeg er jo alligevel en sucker for mærkedage og enhver anledning til at gøre noget ekstra ud af hverdagen OG rimelig vigtig detalje i år, så er det 5 år siden min mand friede til mig i New York. Yes, han gik all in på romantikkens dag og smed alt op i luften og gav mig en forlovelsesring med rød rubin og diamanter, udenfor vores yndlingsrestaurant.

Det har jeg tænkt mig at markere i år, med en lille overraskelse for ham i morgen, mens han knokler i vores nye hus. (tys tys…)

Men nu skal det jo handle om negle – og rød og pink har sjældent været så hot som nu og på neglene ser det jo superfint ud sammen. Lad dig inspirere af neglene på billederne her, eller lav lyserøde negle med en enkelt rød negl, hvis du ikke kan overskue at sidde med tape og lave kunst. Igen, vil jeg gerne anbefale Mavalas Nail Stickers, hvis du skal bruge klistremærker, eller runde klistremærker som under her, hvis du skal lave hjerter.

Essies nye og super holdbare Gel Couture som sammen med overlak holder i ca 12 dage. 260 Flashed og 230 Signature Smile. 

One Response to “De Fineste Valentines Negle DIY”

  1. Marie Emilie

    Tror du man kan lave sine egne negle som billedet nederst af Helene Skyttes flotte negle? Eller ved du i så fald hvor hun har fået lavet dem henne? Det kan selvfølgelig også være, at det er noget de fleste neglesaloner kan lave:)

    Reply

Leave a Reply