Den ultimative guide til Gua Sha Massage

Gua sha og krystalruller er på alles læber for tiden, inklusive mine egne. Jeg har virkelig fået øjnene op for denne skønne form for selvforkælelse og ansigtsmassage, der kan mærkes fra første gang.

Jeg har selv sagt det flere gange, at man ikke rigtigt kan gøre nogle fejl med hverken gua sha eller rullen, men det ville nu være meget skønt med en lille guide, hvis man nu skulle være lidt mere konkret i sin massage, ville det ikke?

Jeg blev derfor så glad da jeg fandt Honest Beauty Talks – Maja og Tanja, der tror på en mere naturlig og holistisk tilgang til skønhed og har lavet en hjemmeside, webshop og bog omkring emnet. Her kan du shoppe gua sha og ruller i alle faconer og farver og får du de bedste tip, opskrifter på hjemmelavede skønhedsprodukter og masser af teknikker der kan gøre din hud mere fast, spændstig og strålende. Start evt med at tjekke deres instagram ud eller køb bogen, hvor der virkelig er masser af både teknikker på massager og opskrifter på skønhedsprodukter, du kan lave i dit eget køkken.

@honestbeautytalks

One Response to “Den ultimative guide til Gua Sha Massage”

  1. Betina

    Det ser virkelig spændende ud. Vil du ved lejlighed skrive lidt om, hvilken rulle og gua sha du har valgt til din hud? Min trætte morhud trænger vist til hjælp 🙂

    Reply

Leave a Reply