Det Bedste jeg Gjorde for mit ansigt i sommer

Selv om vi slet, slet ikke har haft den bedste sommer i år, har jeg alligevel været meget udenfor. Lidt fregner har jeg da fået på næsen, af at gå turer med barnevognen og rodet runde ude i haven, selv om jeg faktisk hellere ikke kan prale af megetm af nogen af de aktiviteter.

Uanset – sommer og sol eller ej, så bliver huden mærket af denne årstid, og solcreme er selvfølgelig det første man skal huske hver eneste dag. Nummer to, og min pointe med hele dette indlæg, er den gave jeg gav mig selv i år, at give min hud Bioeffects EGF 30 Day Treatment.

Det er altså en fugtkur, fordelt i 3 små pipette flasker, du skal bruge hver eneste dag i 30 dage, og boy oh boy, jeg skal love for, at man kan se man har forkælet sin hud. Nu er jeg om nogen, storforbruger af både serum og creme, og derfor er det ekstra fedt, at se noget faktisk alligevel kan give pote og en synlig forskel.

Allerede efter ganske kort tid kan man se effekten af denne boost cocktail af plantebaserede proteiner man påfører sin hud, og jeg blev næsten lidt kede af det da dag 30 nærmet sig – for hvad skulle jeg nu gøre med min trætte mor-hud? Heldigvis er det andre fantastiske produkter at gå i krig med (og jeg er allerede i gang med at teste en hel serie, som I vil høre mere om inden længe)
Og prisen til trods, som jo er i den absolut dyre luksus ende, så tror jeg det er noget jeg vil forære til min hud, en gang eller to om året.

30 Day Treatment fra Bioeffect, 1.895 kr.

 

Leave a Reply