Det Mest Geniale Foundation trick

Kender I det, at nogen andre definerer noget man selv altid har gjort? Sådan havde jeg det, da jeg så videoen makeup artisten Violette (som i øvrigt er blevet udråbt som Estée Lauders nye makeup artist) har lavet for Vogue.
Videon hedder “How to do Romantic Statement Makeup, the French Girl Way”, men det er ved foundation tricket man stopper op, fordi hun nemlig fjerner foundation hun har lagt på næsen, for at se mindre makeuppet ud.

Her ville jeg ha sat videoen ind, men den kunne ikke kopieres, men se den lige her

Jeg har altid være super forsigtig med at lægge makeup på næsen. Måske mest fordi jeg har fregner og fordi det vil se meget unaturligt ud, at dække over dem, men absolut også, fordi det ser mere makeuppet ud. Hvis hele ansigtet har en helt ensartet farve, vil det se unaturligt ud – det er derfor man typisk bruger contour, highlight og blush – for at give ansigtet mere form igen – en form man på en måde har udvisket, ved at lægge foundation. Men næsen glemmer man, og det er derfor det er et godt trick, at være meget varsom her, hvis man går efter det helt naturlige look.

Mine foundationtip;

Tænk på at lægge din foundation fra midten af ansgitet og ud mod siderne. Det er typisk i midten du har brug for mest dækken.

Typisk rundt om næsen (ikke så meget på selve næsen)

På hagen

Rundt om øjnene

Kinderne

Midt i panden

Det hele skal selvsagt jævnes ud og se naturligt ud, men du behøver absolut ikke komme foundation i hele ansigtet, hvis farvetonen er helt korrekt og hvis du blender godt ud.

Til sidst; husk altid at tjekke din foundation i dagslys

Pps: Jeg ved jeg har lovet en guide til dewy foundations på instagram. Det kommer, jeg lover. Mine vågne timer pt, er bare fyldt med børn, oprydning og vasketøj….

5 Responses to “Det Mest Geniale Foundation trick”

 1. Tina KH

  Ja det skal tjekkes i dagslys, der er intet så træls som at dukke op på job eller…. og så ligger det forkert.
  Det med at alle dine vågne timer er proppet er da heldigvis med dine kære og praktikken omkring dem-)
  God ny uge ønskes!

  Reply
 2. Pernille

  Kære Sara!
  Kan du anbefale et godt makeup spejl med LED lys, som giver dagslys effekt. Er udfordret af at skulle lægge makeup kl. 6 om morgenen her i vintertiden!
  Tak for en dejlig og personlig blog til stor inspiration. Kh Pernille

  Reply
 3. Mette

  Hej Sara,
  Jeg vil rigtig gerne spørge dig om hvilken blush du ville anbefale lige nu? 🙂
  Jeg er den type der selv bruger foundation og ikke pudder 🙂
  På forhånd mange tak og rigtig god dag!
  Kh Mette

  Reply
  • Sara

   Hej Mette, Det kommer lidt an på hvad for et look du gerne vil have. Jeg er glad for Tromborgs Blush i farven Vintage, hvis du bare vil markere kinderne en smule. Hvis du vil have en mere frisk farve kunne Nars Organsm måske være noget? KH Sara

   Reply
   • Mette

    Mange tak for hjælpen!
    Jeg vil prøve den fra Nars 🙂
    Hvilken farve bruger du selv? 🙂
    Kh Mette

    Reply

Leave a Reply