Detox day 2

udrensning

Detox betyder udrensning, hvor du får renset kroppen for skidt og affaldsstoffer. Jeg har aldrig prøvet det før, men det skulle altså være meget godt at gøre en gang i mellem. Der findes utrolig mange forskellige detox måder, og den jeg følger er én der er meget simpel – grønsager, frugt, nødder og urte the i 3 dage. Dvs også sige – ingen olie og salt… og her har jeg snydt… en bittelille smule… Fik soltørrede tomater i min salat på arbejde og i går stegte min kæreste tomaterne i lidt olie, før de blev til tomatsuppe… well well, det går nok.

Anyways – ganske så stolt over at det går så godt, og som min assistent Julie siger, så går det faktisk op for en hvor meget unødvendigt man egentlig propper i munden til daglig – i går var der chokolade croissanter om morgenen på arbejde og om eftermiddagen var der slik, da en kollega havde fødselsdag.Det ville jeg da helt sikkert spist uden at tænke mig om, havde det ikke været for min kur.

I dag fik jeg en grapefrugt, en banan, lidt blåbær og en kiwi til morgenmad. Om formiddagen fik jeg min rosin, nødde mix sammen med flere kopper Arndal Detox the

Detox_te_4900769dca7e2

Til frokost fik jeg igen min salat, og i dag havde jeg det meget bedre om eftermiddagen.. selv om energien er rimelig svingende.

Om aftenen knasket jeg gulerødder og nødder, og her til aften lavet jeg selv en rodfrugt suppe.. lidt sjovt, men godt. Brugte lidt soja til erstatning for salt, som fungere meget godt.

Jeg har også bestemt mig for at prøve at fortsætte den sunde bane…. Julie skal fejre sin detox med kage torsdag (kan jeg godt forstå),  jeg skal se om jeg kan fortsætte stilen, dog tilsætte æg, fisk, kylling og olje til min kost. Tror I man kan? måske må man have én snyde dag om ugen, hvor man må få en bolle med ost og lidt slik?

Leave a Reply