DIY: Mixing My Own Shimmer Bodylotion

shimmer-bodylotion-diy-youblush

Jeg elsker shimmerbodylotion og forstår virkelig ikke hvorfor det ikke er flere brands der laver dem. Mádara har sin Flower Dust, svnske Åhlens har Å Shimmering Lotion, og så er der Strobe Cream fra MAC, men den er egentlig til ansigtet og kan blive lidt en dyr fornøjelse når den skal bruges til hele kroppen. Og efter disse, er der er et hav af olier med guldshimmer..

Men det er de her shimmer bodylotions, uden farve men bare glød jeg efterlyser… Og jeg gjorde noget ved sagen i dag, nemlig lavede min egen, som var ganske nemt. Jeg skal nemlig lave makeup på en modeserie for ELLE på onsdag og her vil jeg gerne have en bodylotion der giver modellen en fantastisk, nærmest fluoriserende glød.. Glød der ikke er varm eller hvid, men lidt mere rosa perlemors agtig.

Så jeg hældte en helt del Eye Dust fra Face Stockholm i farven Sensitiv ned i en transparent flaske med Nivea Smooth Caring Bodylotion. Ryst og voila! Det er svært at tage billede af en arm eller hånd med cremen på, men jeg håber at kunne få et flot billede af det på onsdag.

ENGLISH:

I’m obessed with shimmer bodylotions and I’m surprised why there are so few on the marked (in Denmark, that is)
I’m doing a shoot for ELLE Denmark tomorrow and I want the model to have this gorgeous rosy gold glow all over the body. I decided to make my own shimmer bodylotion out of putting a whole lot of Eye Dust from Face Stockholm in Sensitive into a container bottle and fill it up with Nivea Smooth Caring Bodylotion. I already love the result, that you may get a sneak peek of tomorrow on my instagram profile.

 

2 Responses to “DIY: Mixing My Own Shimmer Bodylotion”

 1. Tanja Olesen

  Hej Sara. Godt tip. Tak for det og for videoen med øjenbrynene. Kan ikke forstå jeg har kunnet undvære denne pen fra Loreal. Super god. Ville høre om du ikke kunne anbefale en fin øjenskygge fra loreal til hverdags brug. Jeg er mest til de lyse farver og har selv mørkt hår og grå grønne øjne. Synes nemlig ofte man kan blive skuffet mht øjenskygger og købe de dyre og så ligner de alligevel altid den man havde liggende hjemme i skuffen. Kh. Tanja

  Reply
 2. Line

  Fantastisk fif. Har lavet min egen shimmer-lotion og den er simpelthen perfekt!
  Tak

  Reply

Leave a Reply