Dorothea – modeugens mest fantastiske model

Dorothea_ Barth_Jörgensen

Svenske Dorothea  Barth Jørgensen vandt Elite Look 2007, og var nok den model jeg stødte på til nærmest samtlige show. Hun gik også flere shows til modeugen i København, så det var hyggelig at se hende igen og igen.. Jeg elsker hendes sarte, cool look, joker smil, og hendes catwalk gange hvor hun nærmest flyder nonchalant og stærkt igennem rummet..

Her er billeder fra nogle de shows hun gik til NY Fashion week..

Dorothea

Proenza Shouler

Dorothea2

Calvin Klein

Dorothea3

01470m

Anna Sui (superfedt show, laver et indlæg om det i morgen)

Dorothea4

Max Azria

Dorothea5

Marc By Marc Jacobs

Jeg er by the way lige ankommet københavn, efter en 20 timers lang rejse. Jeg misset min connecting flight, da flyet var forsinket fra NY, så jeg strandet i Atlanta, og blev sendt via Manchester og videre til København. Det vil også sige jeg ikke har fået min bagage endnu, så jeg bruger lige det sidste strøm på min computer nu, også kommer der en blogg strøm i morgen! Dejligt at være hjemme igen, men NY er altså noget særligt!

Leave a Reply