Eat Your Glow On

Mandags træt? Har du (også) spist lidt for usundt i weekenden? Jeg tror vi er mange, og selv om det er en kliche, er det dejligt at starte mandagen på en sund måde. Jeg startede dagen med et stort glas vand med friskpresset citron og en smoothie med skyr, frosne bær og hørfrø, som jeg delte med min søn.

Min go-to hudplejeekspert Anita Falslund har også flere guldkorn i ermet, som hun delte med mig i weekenden og som jeg vil tænke over resten af dagen (og ugen, host host)

Grønsager er ikke kun til gavn for din krop, men også for huden og dens udstråling:
*
Gulerødder ( indeholder beta karoten som er vores brune farve) og indeholder masser af C-vitamin som øger vores kollagen i huden og derfor gør huden mere spændstig.
*
Grønkål er fyldt med vitaminer som er meget effektiv mod uren hud (A, K, C, B1, B2, B3, C og E-vitamin), samt Omega-3 og -6 der kan detoxe vores krop, og dermed gøre huden fri for urenheder og give glød.
*
Rødbede indeholder jern, A-, C- og B-vitaminer samt HYALURONSYREN som holder på fugten i huden.
*
For resten hjælper gulerødder også med at rense ud i leveren- så efter en weekend med fest, er det bare at gnave løs mandag.
DET vil jeg gøre…
Rigtig god mandag!
PS: Jeg vil for resten fortælle jer hvordan det gik med min 15 Day Cleanse fra Vitavita. Detox i pilleform. Jeg havde hørt at kuren skulle være så hård og man nærmest skulle sidde på toilettet hele tiden, men det var virkelig ikke tilfældet for mig. Jeg var en smule øm i maven, måske lidt oppustet i starten, men ellers mærkede jeg ikke det store. JO, man skal da op toilettet hver morgen, men værre var det ikke. Måske er det fordi jeg ikke spiser rødt kød (kun fugl og fisk), men ellers skulle jeg da tro jeg havde en masse rosevin og is at detoxe efter sommeren. Jeg syntes i hvert fald ikke det var slemt, hellere ej den store effekt. Håber min krop er “renere” indvendig.. måske?

2 Responses to “Eat Your Glow On”

 1. Mathilde

  Jeg er kommet ind i en rigtig gode mad-vane – det er virkelig skønt! En del af den gode vane består af juice om morgen – i morges var det gulerod, appelsin og lime. Og jeg er glad for, at gulerod er så godt, som du skriver ovenfor 🙂

  Reply
  • Sara

   Det er dejligt med lidt inspiration ik? Jeg lavede også en lækker smoothie i morges, som kommer op på bloggen i morgen, sammen med et andet rigtigt godt hudtip. KH sara

   Reply

Leave a Reply