Efter træning snack

Jeg har lige været og træne.. kom altså ikke op i morges kl.06 – det er faktisk sjældent det sker at jeg springer over, når jeg først har bestemt mig, men i morges var dynen ekstra varm. ANYways, vildt fedt med så mange reaktioner på mit piger og protein indlæg – og ja, det er rigtigt, at der findes MANGE andre proteinkilder end kød, fx mælk og nødder, ost, skyr, soja etc. Efter træning i dag fx fik jeg en lille 250 ml. chokolade sojamælk og en håndfuld mandler. SUPER efter træning snack, da disse er gode proteinkilder, og smager vildt godt! (også lidt snyd med chokolademælken, men hey, det går nok, når man har forbrændt så mange kalorier).

Jeg tåler normalt ikke mandler – min hals snører sig fuldstændig, men når jeg rister dem i ovenen, sker der noget med nødderne. Min far har prøvet at forklare mig det, at det stof man som allergiker ikke kan tåle, åbenbart forsvinder ved høj varme!? Er der nogen der er klogere end mig omkring dette? (helt sikkert!) 🙂

Leave a Reply