Eksperten Tipper; Hudpleje til tør vinterhud

Skærmbillede 2013-12-04 kl. 21.19.50

Igen har jeg allieret mig med hudpleje eksperten Anita Juul Falslund, min favorit hudplejer fra Amazing Space. Sidst kom hun med masser af gode tip til hudpleje til den urene hud. Denne gang tager vi for os den tørre og sarte vinterhud.

*
Den tørre og sarte hud er den hudtype jeg oftest ser på min briks hos Amazing Space. Årsagen, tror jeg, hænger sammen med vores klima og vejrskifte. Her er det ultra vigtigt, og jeg understreger VIGTIGT,  at altid at have en “vinter creme” klar til at beskytte i de kolde dage – ligesom man vil skifte til sin vinterjakke. Sart hud tåler nemlig ikke så godt kulde og varme, og her vil de små blodkar meget oftere briste hvilke  kaldes karsprængninger. Og de er desværre ret så svære at komme af med…

*
Din daglige rens skal helst bestå af noget rensmælk som ikke har for hårde vaskeaktive ingredienser i, så som fx alkohol som udtørrer  huden.
*
Brug så vidt muligt masker og enzym peelinger (dem som sidder på huden og virker, uden man skal bruge hænderne til at ” skrubbe” ), for selv om din hud er sart/ tør, så er det en miforståelse at den ikke har brug for og bør renses i dybden hver uge.
*
Ved den sarte hudtype er det vigtigt også at huske at indtage de sunde olier, som omega 3,6,7,9 hver dag. Det kan være i form af fiskeolie kapsler, eller avocado, laks, mandler etc…Disse fedtstoffer er SUPER gavnlige for os da de er med til at gøre vores hud stærk og modstandsdygtig, og så har hjernen også gavn af dem- og hvem vil ikke gerne også have ” en sundere hjerne”.
*
Alfa omega er at man skal huske på sin hud som et organ, faktisk kroppens største. Så vær god ved din hud.
HUSK, at de næste par dage, vil Anita svare på kommentarer og spørgsmål, så hvis du ligger inde med noget, skal du blot lægge en kommentar.

Leave a Reply