Elle Style Awards 2014

Skærmbillede 2014-05-20 kl. 16.24.38

Jeg ligger lidt efter med blogindlæg efter en fantastisk tur til Oslo, så her de næste par dage, skal jeg lige samle lidt op.

Jeg starter med ELLE Style Award, som jeg var med til i går. Fantastisk aften med god mad og et meget professionelt show. Glæder mig til at se det i fjernsynet.

Jeg landede på Kastrup kl. 15 og tog direkte hjem, ammet, glattede lidt på håret, kom en masse Oribe Texturizing Spary i, lappede lidt på makeuppen jeg havde på, påførte den smukke pinkfarvede Rouge Allure nr. 167 fra Chanel på læberne og hoppet i denne smukke håndlavede blondekjole fra den norske designer by Ti Mo som har lavet et designsamarbejde med den norske skuespillerinde Pia Tjelta – en kollektion på hele 12 smukke vintageinspirerede kjoler, du kan se mere til her.

Leave a Reply