En aften med Chanel

Her er lidt billeder fra i ferniseringen af Bare Moments og Northern Women in Chanel. Min dejlige veninde Lene og mig er helt glade i låget. Champagne var der rigeligt af .. 🙂 Ps: Jeg har læbestift Rouge Allure nr. 65 og neglelak April på, begge fra Chanel.

Parret bag bogprojekterne Nordic Women in Chanel og Bare Moments, fotograf Peter Farago og stylist Ingela Klemetz Farago. Tjek lige Ingelas makeup, superunik, modig og helt sin egen. Imellem dem står model Caroline Brasch, i klædt Chanel fra top til tå.

Udstillingen varer til 8.april og er helt sikkert værd et besøg!

Elsker Sharin Foo fra The Raveonettes (også deres musik!). Her sammen med Sten Jørgensen fra Sort Sol.

Amanda Nørgaard kom direkte fra Rutzou show, med hår og makeuplook intakt. Amanda bor i New York og er helt sikkert en jeg skal hooke op med, når jeg rejser over Atlanterhavet om 1 uge 🙂

Agnete Hegelund kom også direkte fra Rutzou show, men tjek lige hendes misundelsesværdige hud! Hun er sikkert velsignet med god gener, men jeg vil aligevel spørge hende om hendes skønhedsrutiner og dele her på bloggen 🙂

Leave a Reply